blussysteem inergen

Automatisch-blussysteem-datacenter-computerruimte. Bij Inergen Inerte ICT blussystemen wordt milieuvriendelijk blusgas in bluscilinders onder een opslagdruk van 200 tot 300 bar bewaard. Bij het installeren van een Inergen blussysteem in ICT ruimten zijn meer bluscilinders benodigd dan bij toepassing van FM200 of Novec blussystemen. De blussende werking van Inergen is zuurstof verdrijving naar een voor mensen veilig level. Om deze werking tot stand te kunnen brengen wordt Inergen blusgas onder een druk van 60 bar gelijkelijk in computerruimte of datacenter geblazen.

 

 

Inergen-blusgas bevat 52 procent stikstof, 40 procent argon en 8 procent koolzuurgas. Inergen blus gas heeft vrijwel dezelfde dichtheid als lucht. Inergen is milieuvriendelijk, het veroorzaakt ook geen gevolgschade of gevaar voor verstikking. Heeft u een Inergen blussysteem in de computerruimte dan is het wel raadzaam om de computerruimte bij activatie van het blussysteem te verlaten. Wanneer het blussysteem wordt geactiveerd geeft dit een luidt hogedruk volume wat een grote indruk maakt. De Argon blussystemen zijn qua blusgas en blusdruk met Inergen blussystemen vergelijkbaar.

Inergen-blussystemen zijn in vergelijking tot FM200 en Novec blussystemen duurzamer. Het blusgas van een FM200 of Novec1230 blussysteem is licht chemisch. FM200 en Novec ICT blussystemen zijn meer MKB computerruimten geschikt. Inergen blussystemen voor grote datacenters en grote computerruimten zoals die van Internet Service Providers. Inergen blussystemen doven een brand in een ICT ruimte bij een blusgasconcentratie van minstens 45 procent. Inergen blusgas wordt binnen 60 seconden in uw computerruimte of datacenter afgeblazen. Inergen bluscilinders zijn hervulbaar.

 

BRANDBLUSSER DATACENTER:

  • brandblusser datacenter ( rijkskeurmerk )
  • inhoud 5 kilogram koolzuurgas ( brandklassen BC )
  • in webwinkel ook met 2 kilogram inhoud te koop
  • ontworpen om veilig brand in een datacenter te blussen
  • ook voor het blussen van newerkbekabelingen en UPS systemen
  • laat na gebruik geen schadelijke blusresten op apparatuur achter
  • in datacenters jaarlijkse controle door onderhoudsbedrijf

 

Blussysteem-datacenter-en-brandblussers-datacenters? neem contact op.

 

Inergen-blussysteem

Ook een eigen gratis shop?