brandblusser ophangen

Ophangen-schuimblussers. Schuim brandblussers moeten in gebouwen goed te bereiken zijn. Het ophangen van schuimblussers achter deuren is niet handig. De ophanghoogte van schuimblussers met 6 liter schuim of meer inhoud is 1.00 meter (bovenkant brandblusser). De ophanghoogte van schuimblussers met een inhoud tot 3 liter is maximaal 1.50 meter (bovenkant brandblusser).

Schuimblusser-ophangen. Als een schuim brandblusser buiten wordt geplaatst moet deze in een brandblusserkast zijn ondergebracht. Brandblusserkasten zijn zeer snel herkenbaar vanwege de opvallende rode kleur en beschermen schuimblussers tegen weersinvloeden en onverhoopte schade.

 

brandblusser-ophangen

 

De toegang tot schuimblussers mag niet gehinderd worden door een brandrisico of door obstakels. Schuimblussers worden in gebouwen met brandblusser pictogrammen aangegeven. Het vierkante brandblusser bord moet op twee meter hoogte boven brandblussers worden geplaatst. Lukt dit niet boven de brandblusser dan mag u het pictogram zichtbaar in de nabijheid op de wand plaatsen. 

Voorgeschreven-brandblussers. In gebouwen vereiste brandblussers (poeder-6-kg of schuim-6-liter) moeten goed bereikbaar zijn. Aanvullende brandblussers in gebouwen zijn Co2-blussers en kleine-brandblussers met minder inhoud dan 6-kilo-poeder of 6-liter-schuim). Sprayblussers dienen in het zicht nabij het brandrisico te hangen. Informatie vereiste brandblussers in gebouwen? Online in de webshop brandblussers onderhoudsarm voordelig kopen.

 

Ophangen-schuimblusser? neem gerust contact op.

 

webwinkel-tweedehands-brandblussers

Ook een eigen gratis shop?