dakdekker

Brandblusser-dakdekker. Poeder-brandblussers voor dakdekkers. Poederblusser-12-kg die tegen een stootje kan. Dakdekkers werken met open vuur wat aanzienlijk brandgevaar oplevert. Werken met een brander, föhn en hete bitumen kan tot brandwonden voor de dakdekker leiden. Brand op daken kan ontstaan door het gebruik van een brander of föhn in combinatie met brandbare materialen of na het aanbrengen van (licht) ontvlambare producten. Werken met gas op daken kan leiden tot explosies. Belangrijk is dat u de juiste brandblusser in de nabijheid heeft.


brandblusser-voor-dakdekken


Arbowet schrijft voor brandveiligheid op daken tijdens het uitvoeren van dak werkzaamheden dat er in de directe nabijheid van de werkplek minimaal twee brandblussers met een geldige keurings datum aanwezig zijn. Hiernaast dienen bij verder uit elkaar gelegen werkplekken op het dak extra brandblussers voorhanden te zijn. Bij gebruik van een bitumenkachel moet in de directe nabijheid een extra brandblusser en een erkende blusdeken aanwezig zijn. Poeder brandblussers zijn de beste brandblussers bij dak werkzaamheden. Poederblussers zijn universeel inzetbaar op brandklasse A, B en C branden. Ook is het zo dat niet geoefende personen een effectief blusresultaat bereiken omdat het poeder de brand omsluit zodat er een tekort aan zuurstof in de brand ontstaat.


ERKENDE POEDERBLUSSER:poederblusser-ideal

  • met Rijkskeurmerk en CE markering
  • prima dakdekker poederblusser (9 kg)
  • training in het gebruik is aan te bevelen
  • controle door medewerker onderhoudsbedrijf
  • in het 10e jaar voorzien van nieuwe poedervulling
  • in de webwinkel ook 6/9 kg poederblussers te koop

Deze maatregelen zijn voldoende wanneer er sprake is van een vlak dak. Voor de daken vanaf 15 graden helling en daarboven gelden er tevens extra beveiligingen. Werkzaamheden van dakdekkers bestaan uit werken met bitumineuze en kunststof materialen om daken waterdicht te maken. Andere werkzaamheden van dakdekkers zijn bijvoorbeeld het aanleggen van vegetatiedaken, dakdekken met leien en dakpannen, aanbrengen van stalen daksystemen, golfplaten, gevelbekleding en ook waterafvoer constructies, plaatsen van zonnepanelen, enz. Ook dakreparatie en het onderhoud aan daken. Dakdekkers zorgen dat er volgens de geldende brandveiligheid voorschriften wordt gewerkt.

 

Brandblusser-voor-dakdekkers? neem gerust contact op.

 

dakdekker-brandblusser

Ook een eigen gratis shop?