kinderopvang

Brandblusser-kinderopvang. Wanneer in kinderdagopvang onvoldoende brandslanghaspels zijn dienen er voldoende brandblussers in de kinderdagopvang aanwezig te zijn. De brandblussers in kinderdagverblijven moeten dusdanig zijn opgehangen dat een beginbrand zonodig vrijwel direct bestreden kan worden. De brandblusser onderhoudsnorm, de NEN 2559 regelt voorschriften voor de regelmatige optische controle aan blusmiddelen door gebruikers van gebouwen. Onderhoud en revisie van brandblussers wordt uitgevoerd door het onderhoudsbedrijf.

 

ERKENDE LICHTGEWICHT SPRAYBLUSSER | KINDERDAGVERBLIJFbrandblusser-bedrijven

  • voordelige erkende brandblusser
  • goedkeur controle door uzelf of medebewoners
  • nooit meer onverwachte hogere kosten na onderhoud
  • geen externe blustraining meer nodig ( is wel mogelijk)
  • geen dure hervulling, geen onderdelen vervangen, enz
  • de kosten voor onderhoud vallen nooit hoger uit !!!

 

NEN2559 heeft ook betrekking op brandblussers in de kinderdagopvang en bevat regelgeving over de veiligheid en deugdelijkheid van brandblussers. Dit houdt in dat bij brandblussers waarvan het Rijkstypekeur is ingetrokken of waar geen originele onderdelen meer voor verkrijgbaar zijn niet meer onderhouden mogen worden en direct na het 20e jaar vervangen moeten worden.

Binnen de kinderopvang worden brandslanghaspels en 6 liter schuimblussers toegepast. Alternatieve lichtgewicht brandblusser voor kinderopvang gebouwen is de lichte sprayblusser. De sprayblusser heeft geen onderhoud nodig. U bespaart bij aankoop van spray brandblussers voor uw kinderopvang onderhoud kosten. Voor brandveiligheid in keukens van kinderopvang zijn vetblussers noodzaak.

Andere brandblussers voor gebouwen met kinderdagopvang functie zijn nodig als er als gevolg van het gebruik van de kinderopvang een situatie is waarbij water (brandslanghaspel) of schuim als blusmiddel ontoereikend of voor de persoonlijke veiligheid te gevaarlijk is. Bijv. bij een buitenbrand (poederblussers), elektra en keuken brand (Co2 brandblussers) of (frituur)vetbrand (sprayblusser). In de webwinkel goedkope brandblussers kinderdagopvang speelruimten en keuken kopen.

 

Brandblussers-kinderdagopvang-kopen? neem gerust contact op.

 

brandblusapparaat-kinderopvang

Ook een eigen gratis shop?