ouderen

Brandblussers-ouderen. Lichtgewicht brandblusser voor ouderen thuis. De sprayblusser is een zeer gebruiksvriendelijke brandblusser voor ouderen. Een brandblusser in een ouderen woning of een ouderen appartement kan levensreddend zijn. Brandblussers vormen een belangrijke schakel bij brandveiligheid voor ouderen. Circa 85% van alle branden in gebouwen, met name in particuliere woningen, worden met brandblussers geblust. Vanuit de overheid wordt de brandblusser regelgeving bepaald. Bij brandblussers voor ouderen wordt er veel aandacht aan bedieningsgemak besteedt.

 

LICHTGEWICHT BRANDBLUSSERbrandblusser-bedrijven

  • voordelige erkende brandblusser
  • licht in gewicht, compact en handzaam
  • geen kosten voor brandblusser controle
  • geen blustraining meer nodig ( is wel mogelijk)
  • geen dure hervulling, geen onderdelen vervangen, enz
  • geen kosten meer voor brandblusser onderhoud !!!

 

Als huurder of eigenaar van een ouderenwoning of appartement hoeft u met onze erkende spray brandblussers geen onderhoud meer uit te laten voeren. De brandblusser voor ouderen hebben wij in de brandpreventie winkel te koop voor: thuisbedrijvenbootauto en horeca. Niet iedere blusstof is voor gebruik op alle soorten branden geschikt. Om tot de juiste keuze van een brandblusser voor ouderen te komen worden alle aanwezige risico’s op brand als uitgangspunt genomen. Iedere woning, appartement of keuken heeft andere indeling. De handzame lichtgewicht brandblusser voor ouderen heeft nagenoeg dezelfde blustijd duur als een standaard zes liter schuimblusser.

 

brandblusser-voor-ouderen

 

De spray brandblusser is ontworpen voor het blussen van een frituurbrand, bij vlam in de pan, brand in meterkast, houtbrand, papierbrand, textielbrand, computerbrand, alcohol, enz. Is er sprake van meerdere verdiepingen in een ouderen woning of ouderen appartement dan luidt het advies om per verdieping een spray brandblusser op een strategische direct zichtbare plaats op te hangen.

 

Brandblussers-voor-ouderen-kopen? neem gerust contact op.

 

brandblusapparaten-ouderenwoning

Ook een eigen gratis shop?