brandblusser welke brand

Welke brandblusser op welke brand? Brandklassen zijn een groep gelijke branden geordend naar de aard van brandbare stoffen. Aan de hand van de brandklassen is vrij direct te traceren met welke brandblusser u welk type brand kunt blussen. Er zijn veel soorten brandblussers en brandsoorten. Denk maar een benzinebrand, gasbrand, elektriciteitsbrand. Brandklassen zijn handig om ervoor te zorgen dat de juiste brandblusser met de juiste blusstof bij een te verwachten brandrisico wordt opgehangen. De brandklassen worden door middel van pictogram en letter op blussers weergegeven.

In de webshop kunt u schuimblusserspoederblusserssprayblussers, Co2 blussers en brandhaspels kopen. Sprayblussers zijn erkende, compacte lichtgewicht brandblussers voor bij u thuis en bedrijf. Ieder gebouw of ruimte in een gebouw is anders en voor iedere omgeving zijn brandblussers in de juiste brandklassen te koop. Wij bieden u ID brandblusser pictogrammen waarop de blus eigen schappen van de betreffende brandblusser duidelijk op het brandblusser etiket vermeldt staat.

 

welke-brandblusser-op-welke-brand

 

>>>> Welke brandblusser te gebruiken op welke brand:

Met welke brandblusser - houtbrand, papierbrand, textielbrand - (brandklasse A) blussen? De beste brandblusser om een houtbrand, papierbrand of textielbrand te blussen zijn: schuim brandblusser poeder brandblusser, sprayblusser en uiteraard ook met een brandslanghaspel.

Met welke brandblusser - benzinebrand, oliebrand, alcoholbrand - (brandklasse B) blussen? De beste brandblusser om benzinebrand, oliebrand, alcoholbrand te blussen zijn: poederblusserCo2 brandblusserschuimblusser en de lichtgewicht sprayblusser.

Met welke brandblusser kunt u het beste een -- gasbrand -- (brandklasse C) blussen? De beste brandblusser om een gasbrand te blussen is een Co2 brandblusser of poederblusser.

Met welke brandblusser kunt u het beste een -- metaalbrand -- (brandklasse D) blussen? De beste brandblusser om een metaalbrand te blussen is een brandklasse D poederblusser.

Met welke brandblusser een -- elektriciteitsbrand -- (brandklasse E bestaat niet) blussen? De beste elektriciteit brandblussers zijn: Co2 brandblussersproeischuimblusser en sprayblusser.

Met welke brandblusser een -- vet- of oliebrand -- (brandklasse F) blussen? De beste brandblusser om een vetbrand of oliebrand te blussen: sprayblusser voor bedrijf en huishouden.

 

Advies over welke brandblusser u het best kunt gebruiken? neemt gerust contact op.

 

welke-blusmiddelen

Ook een eigen gratis shop?