vrouwen

Brandblusser-vrouwen. Vrouwvriendelijke brandblusser auto, boot, kantoor en ook thuis. Erkende brandblusser vrouwvriendelijk en licht van gewicht. Brandblussers vormen een belangrijke schakel in de algehele brandveiligheid in woning en op kantoor. Circa 85% van gebouwbranden waaronder met name in particuliere woningen worden met brandblussers geblust. Daarom worden er vanuit de overheid richtlijnen voorgeschreven en ontwerpcriteria aan brandblussers gesteld. Hierbij wordt er veel aandacht geschonken aan de betrouwbaarheid en het bedieningsgemak van brandblussers.


LICHTGEWICHT-BRANDBLUSSERS | VROUWENbrandblusser-bedrijven

  • voordelige erkende brandblusser
  • licht in gewicht, compact en handzaam
  • geen kosten voor brandblusser controle
  • geen blustraining meer nodig ( is wel mogelijk)
  • geen dure hervulling, geen onderdelen vervangen, enz
  • geen kosten meer voor brandblusser onderhoud !!!

Goedkope brandblusser voor vrouwen online kopen in de webshop bij BlusPunt Brandblussers. Als woningbezitter of kantooreigenaar hoeft u standaard brandblussers niet meer jaarlijks te laten controleren. Bij goedkeuring brandverzekering slechts eenmaal per twee jaar. De brandblusser voor vrouwen is onderhoudsvrij. Brandslanghaspels moeten jaarlijks conform NEN-EN671-3 onderhouden worden. Brandblussers voor vrouwen (spray-brandblussers) in de webshop eenvoudig online kopen. Nieuwe brandblusser voor thuis, werkplek kantoorruimte, boot, auto, keuken, camper en caravan.


brandblusser-vrouwen


Brandblussers-voor-vrouwen. Sprayblussers zijn multi-inzetbare brandblussers met universeel blusmiddel. Dat is een zeer groot voordeel ten opzichte van alle andere soorten brandblussers. Niet iedere blusstof is voor gebruik op alle soorten branden geschikt. Een poederblusser komt hier wel dicht in de buurt echter raden wij het gebruik van poederblussers binnen af. Om tot de juiste keuze van brandblussers te komen worden de aanwezige risico’s op brand als het uitgangspunt genomen. Ieder gebouw is anders, heeft een andere indeling en voor iedere omgeving zijn er prima blusspray brandblussers te koop. Handzame lichtgewicht brandblusser voor vrouwen met bijna zelfde spuitduur als 6-liter schuimblussers. Bij BlusPunt vrouwvriendelijke spray-brandblussers zonder onderhoud verplichting. U bespaart, t.o.v. metalen brandblussers, de steeds terugkerende onderhoudskosten.

 

Vrouwvriendelijke-brandblusser-kopen? neem gerust contact op.

 

brandblusser-voor-vrouwen

Ook een eigen gratis shop?