televisie

Brandblusser-televisie. Brandblusser om brand televisie te blussen kunt u bij ons kopen in twee soorten. Met deze beide voor computerbranden geschikte brandblussers kunt u ook veilig een brand in de meterkast blussen. Wat zijn dan de meest geschikte brandblussers om een in brand staande televisie te blussen? Brandblussers om brand TV te blussen zijn sprayblussers

 

BRANDBLUSSER | ELEKTRISCHE APPARATUUR:brandblusser-bedrijven

  • voordelige erkende brandblusser
  • licht in gewicht, compact en handzaam
  • geen kosten voor brandblusser controle
  • geen blustraining meer nodig ( is wel mogelijk)
  • geen dure hervulling, geen onderdelen vervangen, enz
  • geen kosten meer voor brandblusser onderhoud !!!

 

Oorzaak televisiebrand. Een televisie kan zeer warm worden. Televisies zijn te koop met verschillende beeldschermen, LCD televisie, LED televisie, enz. Wanneer de hitte in een televisie niet goed weg kan door stof of er te weinig open ruimte achter de televisie is er kans op brand. Brandgevaarlijke apparaten thuis zijn televisie, wasdrogers, magnetron, koelkast, oven, ventilatiesystemen, de ventila­torkachel, printers. Televisies vormen één van de grootse brandgevaren in huis. In Europa sterven ca. 200 mensen en raken ca. 2000 mensen gewond bij brand waar televisies de oorzaak zijn.

 

brandblusser-televisieBrandgevaar TV. Hoewel een TV op zichzelf brandveilig is kan een TV snel door o.a. brandgevaarlijke externe bronnen ontstoken worden. De brandbaarheid van een plastic TV behuizing is vergelijkbaar met de brandbaarheid van vier liter benzine. Wanneer een TV in brand staat ontstaat er giftige rook. Om brand in een televisie thuis te blussen is de sprayblusser de beste televisie brandblusser. Met deze universele compacte woningbrandblusser, met 25 seconden spuitduur kunt u behalve een in brand staande televisie ook een frituurpan brand en een vaste stof brand blussen. Deze erkende brandblusser is multi inzetbaar en behoeft zelfs geen onderhoud.

 

Brandblusser-TV-kopen? neem gerust contact op.

 

BRAND-TELEVISIE-BLUSSEN

Ook een eigen gratis shop?