cockpit

Brandblusser-cockpit. Brandblusser voor cockpit auto, sportvliegtuig, zweefvliegtuig, enz. Er zijn ook meerdere soorten brandblussers om een brand in de cockpit te blussen. Brandblusser voor juiste brandpreventie in de cockpit kunt u bij ons kopen in twee soorten brandblussers. Met deze beide voor cockpit branden geschikte brandblussers kunt u een elektriciteitsbrand veilig blussen. Wat is de beste brandblusser om een brand aan boord in de cockpit van een voertuig, vaartuig of vliegtuig te blussen? Blussers met veilige blusstof voor aan boord zijn Co2 blussers en sprayblussers

 

BRANDBLUSSER VOOR IN COCKPITS:brandblusser-bedrijven

  • erkende lichtgewicht brandblusser
  • geen kosten voor brandblusser controle
  • visuele controle door de gebruiker zelf is toegestaan
  • nooit meer onverwachte hogere kosten na onderhoud
  • geen externe blustraining meer nodig ( is wel mogelijk)
  • geen dure hervulling, geen onderdelen vervangen, enz
  • dus geen kosten meer voor brandblusser onderhoud !!!

 

Oorzaak van brand in cockpits aan boord van voertuigen, vaartuigen en vliegtuigen kan kortsluiting zijn. Dashboard apparatuur kan heet worden. Wanneer de hitte in een dashboard niet goed weg kan door bijvoorbeeld stofophoping bestaat er grote kans op brand in het dashboard. Het is zaak om elektrische apparatuur aan boord dat heet kan worden goed schoon te houden. Hiermee wordt brand aan boord voorkomen. Om een dashboard brand te blussen is de lichtgewicht sprayblusser de beste brandblusser. Met deze compacte universele brandblusser, met 25 seconden spuitduur kunt u een elektriciteitsbrand en vaste stof brand veilig blussen. De spray brandblusser is een erkende lichtgewicht brandblusser met een temperatuurbereik van -15°C tot +60°C. Sprayblussers hoeven geen jaarlijks onderhoud. Met de spray brandblusser voor aan boord bespaard u onderhoudkosten.

 

brandblusapparaat-cockpit

 

Co2 blussers zijn ook geschikt voor het blussen op dashboards. Co2 brandblussers zijn vrij kostbare brandblussers, in aanschaf en onderhoud. De meest praktische Co2 brandblussers voor aan boord zijn verkrijgbaar met 2 kg (12 sec. spuitduur) Co2 inhoud. Co2 brandblussers en sprayblussers voor aan boord kunt u in onze blusmiddelen webwinkel kopen. 

 

Brandblusser-cockpit? neem gerust contact op.

 

brandblusapparaat-prijzen

Ook een eigen gratis shop?