camping

Brandblusser-op-de-camping. Een brandblusser voor op de camping is geen overbodige luxe. Wij bieden brandblussers voor tent, voortent, vouwwagen, camper, caravan, boot en vakantiehuis. Het is een feit dat steeds meer Nederlanders op kampeervakantie naar de camping gaan. Bepaalde landen verplichten reeds geruime tijd dat er een brandblusser in de auto aanwezig moet zijn. Ook voor de brandpreventie op een glamping, camping of kampeerterrein wordt steeds meer vereist dat u een brandblusser nabij heeft. In de webwinkel bieden wij u compacte erkende voordelige sprayblussers.

 

LICHTGEWICHT SPRAYBLUSSER | CAMPING BRANDBLUSSER: brandblusser-bedrijven

  • voordelige erkende brandblusser
  • geen kosten voor brandblusser controle
  • geen blustraining meer nodig ( is wel mogelijk)
  • geen dure hervulling, geen onderdelen vervangen, enz
  • geen kosten meer voor brandblusser onderhoud !!!

 

Een camping brandblusser komt vooral van pas bij de barbecueën of bij een kampvuur. In een tent op de camping kan snel een brand ontstaan. Een vuurkorf die omvalt of door een lekkende gasfles. Brand preventie is beter dan moeten blussen. Met een camping brandblusser in uw tent, camper, vouwwagen of caravan voorkomt u dat een beginnende brand zich kan uitbreiden tot een grote brand. Glamping kamperen is glamorous camping, trend in kamperen. Het comfort van een hotel gecombineerd met natuur. Ook bij glamping kampeervakanties moeten brandblussers aanwezig zijn.

 

CAMPING-BRANDBLUSSER

 

Camping brandblussers zijn met diverse blusstoffen te koop. Wanneer u een kleine brandblusser voor in de (voor)tent, vouwwagen, camper of caravan wilt gaan kopen is het goed om u over de meest geschikte blusstof te laten informeren. In de webwinkel kunt u de erkende kleine brandblusser kopen met microfog schuimspray. Een grote poederblusser en schuimblusser kunt u eveneens bij ons in de webwinkel kopen. De erkende sprayblusser is de meest handzame lichtgewicht brandblusser.

Een kleine schuim brandblusser is net iets duurder dan een kleine poederblusser. Kleine schuim brandblussers zijn er conventioneel en in sprayschuim. Met beide soorten kleine schuimblussers wordt er tijdens het blussen een afsluitende filmlaag over de brand verspreid. Doordat er zo geen nieuwe zuurstof tot de brand kan toetreden wordt herontsteking bemoeilijkt en de brand in zichzelf dooft. Verzekeraars schrijven steeds meer de erkende spray schuimblusser voor waarvan de blustijd zelfs bijna gelijk is aan die van een 6 liter schuimblusser. De sprayblusser is onderhoudsvrij.

 

Camping-brandblusser? neem gerust contact op.

 

BRANDBLUSAPPARATEN-CAMPING

Ook een eigen gratis shop?