vouwwagen

Brandblusser-vouwwagen. Brandblusser tijdens vakantie in vouwwagens is geen overbodige luxe. Webshop brandblussers voor vouwwagen, tent, voortent, camper, caravan, boot en vakantiewoning. Steeds meer Nederlanders gaan er met de vakantie op met de tent, vouwwagen, camper of caravan op uit. Bepaalde landen verplichten reeds dat er een brandblusser in de auto aanwezig moet zijn. Ook voor de brandpreventie op een glamping, camping of kampeerterrein wordt steeds meer vereist dat er een brandblusser in de vouwwagen is. Naar online blusser webwinkel.

 

BRANDBLUSSERS VOUWWAGENS:brandblusser-caravans

  • erkende brandblusserspray voor concurrerende prijs
  • compacte brandblussers en met èèn hand te bedienen
  • geen steeds terugkerende kosten voor blusser onderhoud
  • geschikt voor ieder voertuig zoals vouwwagens (ook werktuigen)
  • nooit meer brandblusser onderdelen vervangen of dure keuringen
  • overal in vouwwagens monteerbaar, metaal, hout, kunststof, frames ...
  • brandblusser voor camper, bedrijfsauto's, caravan, overige voertuigen ...

 

Een vouwwagen brandblusser kan bij open vuur zoals barbecue of kampvuur nodig zijn. In de tent van vouwwagens kan snel brand ontstaan. Een vuurkorf of barbecue kan snel omvallen of door een camping gasfles die lekt. Brandpreventie is nog altijd beter dan blussen. Met een brandblusser in uw vouwwagen, camper of caravan voorkomt u dat een beginnende brand zich kan uitbreiden tot een grote brand. Glamping is glamorous camping, trend in kamperen. Het comfort van een hotel gecombineerd met natuur. Ook bij glamping kampeervakanties moeten brandblussers aanwezig zijn.

 

Vouwwagen brandblussers zijn met diverse blusstoffen te koop. Wanneer u een kleine brandblusser voor in de (voor)tent, vouwwagen, camper of caravan wilt gaan kopen is het goed om u eerst over de meest geschikte brandblusstof te laten informeren. Webwinkel schuimspray brandblussers.

 

Brandblusser-vouwwagen-kopen? neem gerust contact op.

 

brandblusser-vouwwagen

Ook een eigen gratis shop?