tent

Brandblusser-voor-tent-kopen. Een brandblusser in de tent is geen overbodige luxe. Zo bieden wij brandblussers voor tent, voortent, vouwwagen, camper, caravan, boot en vakantiewoning. Steeds meer Nederlanders gaan er met de vakantie op met de tent, vouwwagen, camper of caravan op uit. Bepaalde landen verplichten reeds geruime tijd dat er een brandblusser in de auto aanwezig moet zijn. Ook voor de brandpreventie op een glamping, camping of kampeerterrein wordt steeds meer vereist dat er een brandblusser in de tent is. In de webwinkel bieden wij voordelige sprayblussers.

 

LICHTGEWICHT SPRAYBLUSSER | TENTbrandblusser-bedrijven

  • voordelige erkende brandblusser
  • geen kosten voor brandblusser controle
  • geen blustraining meer nodig ( is wel mogelijk)
  • geen dure hervulling, geen onderdelen vervangen, enz
  • geen kosten meer voor brandblusser onderhoud !!!

 

Een brandblusser in een tent komt vooral van pas wanneer u gaat barbecueën of bij een kampvuur. In een tent en op een camping kan snel brand ontstaan. Een vuurkorf of barbecue kan omvallen of door een camping gasfles die lekt. Brandpreventie is beter dan blussen. Met een brandblusser in de tent of camper, vouwwagen of caravan voorkomt u dat een beginnende brand zich kan uitbreiden tot een grote brand. Glamping is glamorous camping, trend in kamperen. Het comfort van een hotel gecombineerd met natuur. Ook bij glamping kampeervakanties moeten brandblussers aanwezig zijn.

 

brandblusser-kamperen

 

Camping brandblussers zijn met diverse blusstoffen te koop. Wanneer u een kleine brandblusser voor in de (voor)tent, vouwwagen, camper of caravan wilt gaan kopen is het goed om u over de meest geschikte blusstof te laten informeren. In de webwinkel schuimspray brandblusser kopen.

 

Brandblussers-kampeervakantie-kopen? neem gerust contact op.

 

brandblusser-kampeervakantie

Ook een eigen gratis shop?