kleine schuim brandblusser

Kleine-brandblussers-kopen. Kleine brandblusser in auto, vouwwagen, camper, caravan, boot of woning is bij brand zeer handig. Kleine brandblussers zijn met diverse blusstoffen te koop. Wanneer u een kleine brandblusser voor uw voertuig of vaartuig wilt kopen moet u zich goed over de meest geschikte blusstof laten informeren. Een kleine brandblusser is met diverse blusmiddelen te koop. In de webwinkel erkende brandblussers met microfog schuimspray kopen. Sprayblussers zijn de meest handzame, compacte lichtgewicht kleine schuim brandblussers.


KLEINE BRANDBLUSSER VOOR IN HUIS:brandblusser-voor-in-huis

  • goedkope erkende woning brandblusser
  • geen kosten voor jaarlijkse brandblusser controle
  • periodieke visuele controle door uzelf en medebewoners
  • dus nooit meer onverwachte hogere kosten na onderhoud
  • geen externe blustraining meer nodig ( is wel mogelijk)
  • geen dure hervulling, geen onderdelen vervangen, enz
  • in de brandblusserwebshop voor alle toepassingen !!!

Wat is de goedkoopste-brandblusser? De goedkoopste brandblusser is een poederblusser. Let er bij het gebruik van een ABC poederblusser op dat er nevenschade bij het blussen in o.a elektrische circuits ontstaat. Blussen met poeder ontneemt tevens het zicht op uw vluchtweg(en). Mocht u de bezitter van een poederblusser zijn en wilt u vanuit uw enthousiasme een brand blussen vraag dan eerst aan de gedupeerde of u de brand met uw poederblusser wel of niet mag gaan blussen. De verzekering van de gedupeerde zou u aansprakelijk kunnen stellen voor geleden vervolgschade.


brandblusser-klein-schuim


Een kleine-schuim-brandblusser is net iets duurder dan een kleine poederblusser. De kleine schuim brandblussers zijn er conventioneel en sprayschuim. Met beide soorten kleine schuimblussers wordt er tijdens het blussen een afsluitende filmlaag over de brand verspreid. Doordat er zo geen nieuwe zuurstof tot de brand kan toetreden wordt herontsteking bemoeilijkt en de brand in zichzelf dooft. Brandverzekereringen en de Brandweer schrijven steeds meer de kleine schuimblusserspray voor..! De schuim sprayblusser brandblussers in de webshop bij BlusPunt zijn volledig onderhoudsvrij.


Kleine-brandblusser-kopen? neem gerust contact op.

 

KLEINSTE-BLUSAPPARATEN

Ook een eigen gratis shop?