speedboot

Brandblusser-speedboot. Een brandblusser voor een speedboot is met verschillende blusstoffen te koop. Wanneer u een brandblusser voor uw speedboot wilt kopen moet u zich goed laten voorlichten. Wij bieden voor speedboten poederblussersschuimblussers en sprayblussers welke vanwege de geringe afmeting en montagebeugel geschikt zijn voor zowel verticale als horizontale montage aan boord. De meest handzame brandblusser is de erkende sprayblusser met rijkstypekeurmerk.

 

BRANDBLUSSER SPEEDBOOT:brandblusser-caravans

  • erkende speedboot brandblusser voor lage prijs
  • compacte brandblusser met èèn hand te bedienen
  • geen steeds terugkerende kosten voor blusser onderhoud
  • geschikt voor vaartuigen, speedboot, plezierjacht, motorboten
  • nooit meer brandblusser onderdelen vervangen of dure keuringen
  • overal in voertuigen monteerbaar, metaal, hout, kunststof, frames 

 

Poederblussers zijn de goedkoopste brandblussers voor aan boord van een speedboot. In aanschaf en inzetbaar op meerdere typen branden en met name in de buitenlucht. Echter bij het blussen met een poederblusser op elektrische componenten en installaties aan boord van een speedboot ontstaat er nevenschade. Mocht u de bezitter van een poederblusser zijn en wilt u vanuit uw enthousiasme een bootbrand blussen vraag dan eerst aan de gedupeerde of u een in brand staande boot met uw poederblusser mag gaan blussen. De verzekeraar van de gedupeerde zou u namelijk aansprakelijk kunnen stellen voor het veroorzaken van nog meer schade omdat er met poeder is geblust. Poeder heeft een corroderende werking op electrische contacten. Kleine poederblussers zijn verkrijgbaar met 1 kilo, 2 kilo inhoud en de grotere poederblussers met 6 kilo en 9 kilo ABC bluspoeder inhoud.

 

brandblusser-speedboot

 

Schuimblussers zijn net iets duurder in aanschaf dan poederblussers voor aan boord van uw speedboot echter AFFF schuim brandblussers geven nagenoeg geen nevenschade. Met een AFFF schuimblusser legt u tijdens het blussen een afdekkende filmlaag over de brandhaard waardoor herontsteking van de brand wordt bemoeilijkt. Ook verzekering maatschappijen schrijven AFFF schuimblussers voor omdat deze ten opzichte van poederblussers nagenoeg geen schade teweeg brengen. AFFF schuimblussers voor boten zijn verkrijgbaar met 2 liter inhoud. Ook bieden wij u de Overheid erkende innovatieve schuimblusser met Rijkstypekeur in spraybus waarbij het blusvolume nagenoeg gelijk is aan 6 liter schuimblusser. De sprayblusser is onderhoudsvrij.

 

Brandblusser-speedboot-kopen? neem gerust contact op.

 

speedboot-brandblusser

Ook een eigen gratis shop?