bibiliotheek

Brandblusser-bibiliotheek. Een brandblusser voor bibiliotheek ruimten kopen is eenvoudig. De brandveiligheid in met name bibiliotheek gebouwen wordt dagelijks gemonitoord. Een bibiliotheek bevat informatie die van vergelijkbare waarde is met de data opgeslagen op computerapparatuur in een computerruimte. Bibiliotheek medwewerkers zijn dagelijks druk met het bewaken van de brand veiligheid in en rond het bibiliotheek gebouw. Welke brandblusser is de juiste in een bibiliotheek?

 

ERKENDE CONVENTIONELE SCHUIMBLUSSERS:schuimblusers-kopen

 • relatief zware brandblusser
 • totaalgewicht bijna 10 kilogram
 • training in het gebruik is aan te bevelen
 • controle door medewerker onderhoudsbedrijf
 • kosten keuring, hervulling, onderdelen vervangen, enz

 

Brandblussers voor bibiliotheken zijn er in meerdere soorten. De beheerder van een bibiliotheek is met name door Gemeentelijke bezuiniging en noodzakelijke besparingen budgettair geholpen met erkende en toch duurzame kostenbesparende brandblussers. Wij bieden voor bibiliotheken erkende kostenbesparende brandblussers zoals de wettelijk in bibiliotheken voorgeschreven 6 liter schuim brandblussers. Hiernaast bieden wij u de erkende sprayblusser ook voor in bibiliotheken welke geen brandblusser onderhoud nodig heeft. Co2 brandblussers zijn in bibiliotheken prima brandblussers.

 

brandblusapparaat-bibiliotheek

 

In een bibiliotheek bevinden zich immers ook bekabelingen en kabelwegen van en naar elektrische installaties en elektrische apparatuur. Echter mogen Co2 brandblussers enkel als aanvullend in een bibiliotheek opgehangen worden. Dit is omdat Co2 brandblussers niet meer onder de vereiste basis brandbeveiliging categorie brandblussers in gebouwen valt. De 6 kilo poederblusser valt wel onder de categorie basis brandbeveiliging in gebouwen echter is een poederblusser in o.a. een bibiliotheek of andere inpandige ruimten ongewenst vanwege vervolgschade door blussen met poederblussers.

Als (Gemeentelijk) gebouwenbeheerder van een of meerdere bibiliotheken krijgt u regelmatig de offerte van uw blusmiddelen keuringsbedrijf. Mogelijk heeft u al eens de total cost of ownership van het aantal blusmiddelen in uw bibiliotheek berekend. Een conventionele schuim brandblusser mag conform regelgeving slechts 20 jaar gebruikt worden. In deze twintig jaar wordt de blusstof drie keer vervangen, worden onderdelen vervangen en worden er jaarlijks onderhoud en keuring kosten in rekening gebracht. U bent mogelijk genoodzaakt om onverwacht weer extra budget uit te geven. Dit voorkomen wij met kostenbesparende sprayblussers.

 

SPRAYBLUSSER | BEDRIJF EN PARTICULIERbrandblusser-bedrijven

 • goedkope erkende brandblusser
 • geen kosten voor brandblusser controle
 • goedkeur controle door uzelf of medewerker
 • nooit meer onverwachte hogere kosten na onderhoud
 • geen externe blustraining meer nodig ( is wel mogelijk)
 • geen dure hervulling, geen onderdelen vervangen, enz
 • geen kosten voor brandblusser onderhoud !!!

 

De erkende spraybrandblusser is een onderhoudsvrije brandblusser met een total cost of ownership van € 10,00 per jaar (excl. B.T.W.) De spuitduur van de professionele sprayblusser voor bedrijven is nagenoeg identiek aan die van een 6 liter schuimblusser. U realiseert met het kopen van de erkende sprayblusser voor gebouwen, kantoorruimte, archief, bibiliotheek een aanzienlijke geldbesparing. Of u kunt natuurlijk besluiten om meerdere sprayblussers te kopen om reactietijden in te korten.

 

Brandblussers-voor-bibiliotheken? neem gerust contact op.

 

brandblusapparaat-bibiliotheek

Ook een eigen gratis shop?