barbecue

Brandblusser-barbecue. De beste brandblusser om een barbecue brand te blussen is een AFFF schuimblusser. Zet uw barbecue buiten de directe nabijheid van brandbare objecten en voorwerpen. Plaats de barbecue op een goed vlakke ondergrond en zorg dat spelende kinderen of huisdieren de barbecue niet omver kunnen lopen. Pas ook op met licht ontvlambare kleding in de buurt van de barbecue. Houdt bij het aansteken van de barbecue de brandblusser ( schuimblusser ) in nabijheid. Een alternatieve barbecue brandblusser is de erkende en onderhoudsvrije sprayblusser voor thuis.


barbecue-brandblusapparaat


Brandblusser-barbecue. Aansteken barbecue met aanmaakblokjes of -vloeistof. Om een gestookte barbecue brandend te houden zijn houtskool en briketten het meest veilig. Gebruikt u in ieder geval geen benzine, petroleum of spiritus op een barbecue. Gooi geen vloeibare brandstof uit bijvoorbeeld een fles op een brandend vuur. De vlam kan in de fles terug slaan. Let op de vonken die vanuit de barbecue omhoog vliegen. Vonken en vliegvuur vormen brandgevaar voor rieten daken. Houdt in de buurt van een barbecue altijd een 2-ltr of 6-ltr schuimblusser bij de hand. Houdt een brandende barbecue in de gaten en laat deze pas achter wanneer het barbecue vuur uit is en niet meer smeult.


BRANDBLUSSER BARBECUE | BAKKEN - BRADENbrandblusser-bedrijven

  • goedkope erkende barbecue brandblusser
  • geen kosten voor jaarlijkse brandblusser controle
  • periodieke visuele controle door uzelf (of medewerker)
  • nooit meer onverwachte hogere kosten (onderhoudsvrij)
  • geen externe blustraining meer nodig ( is wel mogelijk)
  • geen dure hervulling, geen onderdelen vervangen, enz
  • geen kosten voor brandblusser onderhoud !!!

Een barbecue mag niet zomaar in een stadspark of stadstuin aangestoken worden. Probeer zoveel mogelijk overmatige rookontwikkeling en stankoverlast preventief te beperken. Voor het kopen van een barbecue brandblusser zie schuimblussers en de erkende innovatieve sprayblussers.

 

Brandblusser-barbecue kopen? neem gerust contact op.

 

barbecue-brandblusser

Ook een eigen gratis shop?