heftruck

Brandblussers-heftrucks. Brandblussers zijn ook voor heftrucks met diverse blusstoffen te koop. Wanneer u een brandblusser voor montage aan een heftruck wilt kopen moet u zich goed laten informeren. Wij bieden u sprayblussers, poederblussers en schuimblussers welke geschikt zijn voor verticale en horizontale montage aan voertuigen. De erkende sprayblusser is de meest handzame en verantwoorde kleine brandblusser voor het blussen van een heftruck beginbrand. De sprayblusser is verzegeld en bestand tegen trillen, schokken en andere invloeden van buitenaf.

 

BRANDBLUSSER HEFTRUCK | VOERTUIGENbrandblusser-bedrijven

  • erkend, goedkoop in aanschaf en onderhoud
  • visuele controle door uzelf of uw medewerkers
  • geen onverwacht hogere kosten voor brandblusser onderhoud
  • geschikt voor brandklassen hout, papier, textiel, vloeistof, elektra ...
  • geen externe blustraining meer nodig ( kan wel )
  • geen hervullingen, geen onderdelen vervangen ...
  • geen kosten voor onderhoud !!!

 

Een poederblusser is goedkoop in aanschaf echter het bluspoeder veroorzaakt grote nevenschade in elektrische componenten en kabelwegen zoals heftruck accu's, heftruck oplaadstations, enz. Mocht u met een poederblusser een heftruck brand willen blussen vraag dan eerst aan de gedupeerde of u de brand met de poederblusser mag gaan blussen. De verzekeraar van de gedupeerde zou u namelijk aansprakelijk kunnen stellen voor het veroorzaken van nog meer schade omdat u met poeder blust. In nood is iedere blusser een uitkomst. Wij bieden 1 kg, 2 kg, 6 kg en 9 kg poederblussers.

 

brandblusapparaat-heftruck

 

Een schuimblusser is duurder in aanschaf dan een poederblusser terwijl poederblussers standaard reeds geschikt zijn voor gebruik bij temperaturen ver onder het vriespunt. Sprayblussers combineren de goede eigenschappen van een schuimblusser en poederblusser. Namelijk, een prima prijs en prestatie niveau. Blussen zonder grote nevenschade, geschikt voor het blussen van een brand bij temperaturen onder het vriespunt en geschikt voor het blussen op elektrische apparatuur. Nog een groot bijkomend voordeel is dat sprayblussers u geen onderhoud kosten brengen.

Bij het gebruik van sprayblussers wordt er een afdekkende filmlaag over de brandhaard gevormd. Hierdoor wordt eventuele herontsteking van de brand bemoeilijkt. Vanwege de vele voordelen staan verzekeringsmaatschappijen, de brandweer, de Overheid en het NCP achter de sprayblussers. De blustijd van een sprayblusser duurt langer dan die van een 6 kilo poederblusser. 

 

Brandblussers-voor-heftrucks-kopen? neem gerust contact op.

 

brandblusser-heftrucks

Ook een eigen gratis shop?