brandblusser licht van gewicht

Licht in gewicht brandblusser. Lichtgewicht brandblusser ideaal bij het nog sneller blussen van een beginnende brand. Hoe sneller u met een licht van gewicht zijnde brandblusser een beginbrand kunt blussen des te minder is er kans op eventuele branduitbreiding. Lichtgewicht brandblusser ideaal voor toepassing bijv. in bejaardenhuis, ouderenflat, seniorenwoning, kinderdagverblijf, enz.  

 

BRANDBLUSSER LICHT VAN GEWICHT:brandblusser-voor-in-huis

  • met slechts èèn hand te bedienen
  • erkende brandblusser in schuim spray
  • geen kosten voor jaarlijkse brandblusser controle
  • dus nooit meer onverwachte hogere kosten na onderhoud
  • geen externe blustraining meer nodig ( is wel mogelijk)
  • in de brandblusserwebshop ook voor auto, enz ... !!!

 

De lichtgewicht brandblusser voor thuis, bedrijf, auto, camper, caravan, boot en horeca kunt u bij ons online in de brandblusserwebshop bestellen en veilig via iDeal betalen. Ook door de Nederlandse Overheid, brandweer en verzekeraars erkende lichtgewicht brandblusser. Compact, zeer handzaam en vanwege de geringe omvang overal snel en eenvoudig te monteren.

 

gasbrand-brandblusser

 

Bijkomend voordeel is dat lichtgewicht brandblussers geen jaarlijks onderhoud behoeven. Stevige kunststof wandmontage brandblusser houder is optioneel verkrijgbaar. Bij brand is de lichtgewicht brandblusser in èèn handeling snel uit de brandblusser wandbeugel uit te nemen. De brandblusser is zeer licht dus u hoeft niet zwaar te tillen. Terwijl de lichtgewicht spray brandblusser eenzelfde spuitduur in tijd heeft als een traditionele zware brandblusser.

 

Heeft u vragen over brandblussers? neem gerust contact op.

 

brandblusser-licht-van-gewicht

Ook een eigen gratis shop?