brandpreventie studentenhuis

Een goede brandpreventie in studentenhuizen is van levensbelang. Studenten moeten een veilig thuis hebben. Wij bieden online betaalbare brandbeveiliging voor studentenhuizen om brandgevaar in studentenhuizen tijdig te signaleren en indien nodig te bestrijden. 

 

brandpreventie-studentenhuizen

 

Meer dan 50% van studentenhuizen is niet brandveilig. De brandveiligheid van studentenhuizen kan vaak verder geoptimaliseerd worden. Niet alleen door brandblussers, rookmelders en een blusdeken te kopen. Het is net zo belangrijk om vluchtroutes vrij van objecten te houden om bij brand tijdig het pand te kunnen verlaten. Plaats rookmelders aan het plafond op overlopen, entrees en overige hallen. Mocht het budget het toelaten plaats dan ook in de studentenkamers zelf een rookmelder tegen het plafond. Er zijn rookmelders met lithium batterij te koop die 10 jaar meegaan. 

 

BRANDPREVENTIE STUDENTENHUIS PER VERDIEPING:

Wij adviseren voor de optimale brandpreventie in studentenhuizen om minimaal per verdieping een schuim spraybrandblusser ( microfog verneveling ) op een strategische plaats te hangen. De schuim spraybrandblusser heeft dezelfde spuitduur als de oude zware conventionele 6 liter schuimblusser

 

BRANDBLUSSER STUDENTENHUIS:brandblusser-voor-in-huis

 • goedkope erkende woning brandblusser
 • geen kosten voor jaarlijkse brandblusser controle
 • periodieke visuele controle door uzelf en medebewoners
 • dus nooit meer onverwachte hogere kosten na onderhoud
 • geen externe blustraining meer nodig ( is wel mogelijk)
 • geen dure hervulling, geen onderdelen vervangen, enz
 • in de brandblusserwebshop voor alle toepassingen !!!

 

BRANDPREVENTIE KEUKEN STUDENTENHUIS:

Een brand in een studentenhuis kan in de keuken ontstaan. Dezelfde spraybrandblusser die we per verdieping adviseren is ook geschikt voor het blussen van een vlam in de pan of frituurbrand. Wij adviseren u om de sprayblusser bij de ingang van de keuken op te hangen. Behalve een spray brandblusser in de keuken is een blusdeken nabij het fornuis geen overbodige luxe.

 

BLUSDEKEN KEUKEN STUDENTENHUIS:blusdekens-studentenhuizen

 • veilige blusdeken voor in de keuken
 • voldoet aan de strenge Europese Norm 1869:1997
 • ergonomische blusdeken in een moderne wandhouder
 • snel inzetbaar voor het veilig doven van een keukenbrand
 • geschikt voor blussen van vet-, olie- en frituurbrand ( brandklasse F )

 

PRODUCT ADVIES BRANDPREVENTIE STUDENTENHUIS:

 

VOORDELEN SPRAYBLUSSER

Sprayblussers voor thuis zijn geschikt voor het blussen van branden in de brandklasse A (=vaste stoffen), B (=vloeibare stoffen), F (=vet en olie) en op elektra tot zelfs 1000 volt. Sprayblussers zijn lichtgewicht brandblussers en overal te monteren zonder dat ze in de weg hangen. Groot bijkomend voordeel is dat sprayblussers geen jaarlijks onderhoud behoeven.

 

Heeft u vragen over brandpreventie in studentenhuizen? neem gerust contact op.

 

studenten-webshop

Ook een eigen gratis shop?