bedrijfswagen

Brandblussers voor bedrijfswagens. Voor iedere bedrijfswagen zijn er per branche en voor de op locatie uit te voeren werkzaamheden brandblussers verkrijgbaar. Met betrekking tot brandblussers is er onderscheid in kleine, middelgrote en grote bedrijfswagens. Door ons brede brandblusser aanbod is iedere bedrijfswagen van de juiste brandblusser te voorzien.

Bedrijven die volgens VCA gecertificeerd zijn hebben een risico inventarisatie en evaluatie doorlopen. Deze VCA gecertificeerde bedrijven voldoen aan de Arbowet. Volgens VCA werken toont aan dat medewerkers van het bedrijf ook op het gebied van brandveiligheid worden geïnstrueerd en veilig werken. VCA staat voor VGM Checklist Aannemers. VGM staat voor veiligheid, gezondheid en milieu. 

 

bedrijfsbus-blusapparaat

 

De meest toegepaste brandblusser in een bedrijfsauto is de 2 kilo poeder brandblusser. Een 2 kilo poeder brandblusser heeft een extreem effectieve bluscapaciteit en is in te zetten bij hoge en lage temperaturen. Blussen van onder spanning staande apparatuur geschiedt veilig zonder dat uzelf onder stroom komt te staan. Wel moet u bij het gebruik van poederblussers rekening houden met de gevolgschade van poeder op elektronische en fijnmechanische apparatuur. Poederblussers worden toegepast waar een brand snel en doeltreffend moet worden geblust en de nevenschade van ondergeschikt belang is. 2 kg poederblussers hebben een spuitduur van 16 seconden, staan onder constante druk en worden inclusief automontagebeugel geleverd. Poederblussers hebben een temperatuurbereik van -30°C tot +60°C en worden ook ABC brandblussers genoemd. ABC staat voor de brandklassen waar poeder brand blussers op ingezet kunnen worden.

 

SPRAYBLUSSER AUTO:

Naast poederblussers voor bedrijfsauto's kunt u bij ons online de erkende spray schuim brandblusser kopen. De schuim spray brandblusser heeft een temperatuurbereik van -15°C tot +60°C. Dit is een handige, compacte en overal eenvoudig te monteren handbrandblusser. De spray schuim blusser in spuitbus behoeft geen jaarlijks onderhoud en is in zitcabines en laadruimten te monteren. Wilt u uw bedrijfswagenpark met brandblussers uitrusten dan kunnen wij voor uw bedrijfsauto's brandblussers met korting bieden. Wij werken samen met fleetlease, autolease en autoverhuur bedrijven. 

 

SPRAYBLUSSER AUTO | SCHUIM:brandblusser-bedrijfsauto

  • erkende bedrijfswagen brandblusser voor lage prijs
  • compacte autobrandblusser, met èèn hand te bedienen
  • geen steeds terugkerende kosten voor blusser onderhoud
  • geschikt voor ieder voertuig zoals bedrijfswagens, bestelbus, ...
  • nooit meer onderdelen vervangen of bijzonder dure keuringen
  • overal in bedrijfsvoertuigen monteerbaar ( aan metaal, frames )
  • brandblusser auto's, campers, caravans, en overige voertuigen

 

Brandblusapparaten bedrijfswagens? neem gerust contact op.

 

brandblusser-bedrijfswagen

Ook een eigen gratis shop?