vakantiehuis

Brandblusser-vakantiehuis-kopen. Brandblusser vakantiehuis voor compleet veilig blussen van een frituurbrand en branden in de brandklasse A (=vaste stoffen), B (=vloeibare stoffen), F (=vet en olie) en apparatuur tot 1000 volt. Brandblusser voor vakantiehuis, vakantiewoning, bungalow, chalet. Handzame brandblussers, eenvoudig en snel overal in vakantiewoningen te monteren zonder dat deze in looprouten in de weg hangen. Brandblussers met korting bij afname grotere aantallen.

 

ERKENDE SPRAYBLUSSER | VAKANTIEHUISbrandblusser-bedrijven

  • goedkope erkende brandblusser
  • geen kosten voor brandblusser controle
  • nooit meer onverwachte hogere kosten na onderhoud
  • geen externe blustraining meer nodig ( is wel mogelijk)
  • geen dure hervulling, geen onderdelen vervangen, enz
  • de kosten voor onderhoud vallen nooit hoger uit !!!

 

Iedere brand begint onverwachts. Zodra een brand zich nog niet heeft uitgebreid kan deze met relatief weinig inspanning en met weinig middelen geblust worden. Hoe eerder dit gebeurt, hoe minder schade. Een snelle blusactie is bij brand in een vakantiehuis van groot belang. De spray brandblusser voor vakantiehuizen is compact en heeft zelfs eenzelfde blusduur als een 6 liter schuimblusser. Een conventionele brandblusser die in een meterkast, garage of schuur staat kan niet direct gebruikt worden. Eerst moet de blusser gevonden worden, de instructies op het brandblusser etiket gelezen en dan moet ook nog de borgpin met veel kracht uit de blusser getrokken worden. 

 

brandblusser-vakantiehuizen

 

Dit alles maakt een snelle reactie bijna onmogelijk. Het is daarom belangrijk dat een brandblusser in een noodsituatie onmiddellijk bij de hand is, zeer eenvoudig is te gebruiken en een efficiënte brandbluscapaciteit heeft conform NEN3-7. Sprayblussers zijn officieel door Kiwa, NCP gecertificeerd en door de Nederlandse Overheid erkend en dragen het bekende (ovale) Rijkstypekeurmerk. 

Ten opzichte van een conventionele brandblusser is de sprayblusser bij brand in een vakantiehuis snel inzetbaar. De bluskracht komt tot stand door het in de blusser toegepaste milieuvriendelijke blusmiddel en spuittechniek (micro fog technologie). In deze universele brandblusser wordt gebruik gemaakt van een high-performance AFFF schuim. Tijdens het blussen wordt de hitte uit het vlamfront ontrokken en voorkomt de op de brand tot stand gekomen filmlaag dat nieuw zuurstof de brand zou kunnen bereiken. Resultaat: zonder voldoende zuurstof kan een brandhaard niet voortbestaan. De bluswerking wordt ondersteund door effectieve sproei- en afkoelende werking. 

 

Brandblussers-vakantiewoning-kopen? neem gerust contact op.

 

brandblusser-vakantiehuisje

Ook een eigen gratis shop?