serverruimte

Brandblusser-serverruimte. Co2 brandblussers, de beste ICT brandblussers! Een computerruimte brandblusser wordt ook wel koolzuursneeuwblusser of koolzuurgasblusser genoemd. CO2 blusgas is schoon en het laat geen blusresten achter. De technische benaming voor Co2 is kooldioxide. Co2 verdringt zuurstof uit de brandhaard omdat een brand gewoonweg met een tekort aan zuurstof niet kan voortbestaan. Co2 brandblussers zijn alleen geschikt voor gebruik binnenshuis omdat het Co2 blusgas in de buitenlucht zeer snel vervliegt. Serverruimten moeten ook verzekeringstechnisch aan bepaalde strenge eisen voldoen. Serverruimten zijn vrijwel altijd voldoende lucht- en stofdicht.


BRANDBLUSSER COMPUTERRUIMTE | CO2-BRANDBLUSSER-5-KILO:

  • erkende Co2-brandblusser
  • met 5 kilogram Co2 blusgas inhoud
  • in webwinkel ook met 2 kilo inhoud te koop
  • ontworpen om brand in serverruimten te blussen
  • ook voor blussen van computerruimte groepenkast
  • laat na het gebruik geen schadelijke blusresten achter
  • verplichte controle door medewerker onderhoudsbedrijf

Co2-brandblussers zijn in computerruimten met hoogwaardige elektrische apparatuur dat gevoelig is voor nevenschade de beste brandblussers. Co2 brandblussers vergen een veel lagere investering dan ruimteblussystemen. Computerruimten zijn het kloppende hart binnen bedrijven. Data dient dus volcontinue beschikbaar te zijn en downtime door branduitbreiding moet voorkomen worden.  


BRANDBLUSSER-COMPUTERRUIMTE


Alle ICT-apparatuur in een serverruimte vraagt elektrisch vermogen en al deze apparatuur warmt uw datacenter of serverruimte op. Loop maar eens langs de achterzijde ( de warme zijden ) langs uw computerracks. Een beginbrand ontstaat vaak door overbelasting van groepen in de computerruimte aanwezige netspanningsverdeelkast, serverapparatuur, bekabelingen. Een ICT brand kan onverhoopt en op ieder moment door warmtestraling, warmtegeleiding en warmtestroming ontstaan.


In serverruimten worden altijd 5 kilo Co2-brandblussers toegepast waarbij ons advies luidt om aan de binnenzijde en buitenzijde naast de toegangsdeur 5 kilo Co2 brandblussers op 1 meter hoogte aan de wand te monteren. Het is van groot belang dat een computerruimte brandblusser altijd goed bereikbaar is. Hang of zet een Co2 brandblusser nooit achter de toegangsdeur van computerruimten. In de webshop nieuwe brandblusser computerruimte voor aanbieding prijs online kopen!


Brandblusser-computerruimte? neem gerust contact op.

 

Ook een eigen gratis shop?