constante druk schuim

Soorten-schuimblussers. Webshop schuimblussers. Constante druk schuim brandblussers zijn de goedkoopste schuimblussers. Constante druk brandblussers zijn bij Action, Gamma, Praxis, Karwei, Halfords e.d. te koop. Hoe komt het dan toch dat BlusPunt Brandblussers goedkopere constante druk schuimblussers biedt ? Brandblussers-ideal koopt schuimblussers rechtstreeks in bij fabrikanten en niet bij de tussenhandel. Plus wij verkopen een veel groter volume aan schuim brandblussers dan de Gamma, Praxis en Karwei bouwmarkten of auto accessoire bedrijven. 


Dit heeft te maken met vakkennis, gedegen opleidingen en praktijkervaring. Onze medewerkers zijn REOB gediplomeerd onderhoudsmonteur kleine blusmiddelen en geven u vakkundig advies. Over het kopen van de juiste brandblusser, keuring, revisie en hervullen van schuimblussers. De goedkoopste brandblussers met schuim koop je voordelig online in de webshop bij BlusPunt Brandblussers.


constante-druk-schuimblusser


We kunnen twee soorten-schuimblussers onderscheiden. De duurdere schuim brandblussers met drijfgaspatroon en daarnaast de goedkope *constante druk schuimblussers ( *met manometer ). De prijs tussen beide typen schuimblussers verschilt aanzienlijk. Hedendaags worden er veel meer constante druk brandblussers verkocht. Niet alleen omdat constante druk schuimblussers goedkoper in aanschaf zijn. Ook het onderhoud aan constante druk schuimblussers is veel goedkoper dan het jaarlijkse terugkerende onderhoud aan schuimblussers met een drijfgaspatroon. 


Verschil van constante-druk-schuimblussers en drijfgaspatroon houdende schuimblussers is dat gescheiden opslag van het schuimconcentraat bij constante druk brandblussers niet mogelijk is. De benaming zegt het al. Een constante druk schuimblusser staat continue onder druk ( stikstof - N2 ).


Constante-druk-schuimblussers zijn erkende brandblussers en verkrijgbaar met 26 en 9 liter schuim inhoud. Welke brandblussers zijn in bedrijven vereist. In bedrijven zijn brandblussers met 6-liter schuim of 6-kilo poeder voorgeschreven. 6-liter-schuim of 6-kilo-poeder is de minimaal vereiste brandblusser inhoud in bedrijfsomgevingen. Wij adviseren 6-liter-schuim-brandblussers in bedrijven.


Brandblusser composiet 6-liter-schuim of 6-kilo-poeder brandblusser-kopen? 10 jaar geen kosten voor uitgebreid onderhoud! Schuim-brandblusser-kopen, onderhoudsarm? Neem contact op.

 

webwinkel-brandblusapparatuur

Ook een eigen gratis shop?