brandblusser ict ruimte

Brandblusser-ICT-ruimten en ICT omgevingen. Een ICT-ruimte bevat kostbare en hoogwaardige elektrische apparatuur. De computerapparatuur in ICT ruimten mag bij een calamiteit niet uitvallen. Ter voorkoming van uitval van computerapparatuur hebben veel bedrijven in ICT ruimten zoals datacenters, computerruimten en serverruimten speciale redundante computerruimte koeling en ook redundante computerruimte noodstroomsystemen ( UPS systemen ).

brandblusser-ict

Alle apparatuur in computerruimten vraagt elektrisch vermogen en al deze apparatuur warmt uw datacenter of computerruimte op. Loop maar eens langs de achterzijde ( de warme kant ) langs computerracks. Brand ontstaat vaak door overbelasting van groepen in de ICT ruimte aanwezige netspanningsverdeelkast, serverapparatuur, bekabelingen. Brand kan onverhoopt op ieder moment ook door warmtestraling, warmtegeleiding en warmtestroming ontstaan.

 

BRANDBLUSSER COMPUTERRUIMTE:

 • erkende computerruimte brandblusser
 • met 5 kilogram aan Co2 blusgas inhoud
 • zeer geschikt om een brand in meterkast te blussen
 • ook voor het blussen van bekabelingen en installaties
 • laat na het gebruik geen schadelijke blusresten achter
 • verplichte controle door medewerker onderhoudsbedrijf

 

Computerruimten lopen dus door de gepaard gaande hoge elektrisch benodigde vermogens dus een aanzienlijke grote kans op brand. Bij brand in een computerruimte is het noodzaak om met een veilig blusgas een brand snel te blussen om branduitbreiding te voorkomen. Op het gebied van draagbare brandblussers zijn 5-kilogram Co2-brandblussers de beste brandblussers om veilig een beginnende elektriciteitsbrand in een computerruimte of datacenter te bestrijden.

computerruimte-blusser

Omdat computerapparatuur zoals servers zich veelal in serverkasten en computerracks bevindt adviseren wij om in uw computerruimte of datacenter per looppad een 5-kg-Co2-brandblusser op te hangen. Ook naast de toegangsdeuren van uw datacenter of computerruimte adviseren wij aan de binnenzijde en buitenzijde een 5 kg Co2 brandblusser op te hangen. Vanwege de onmiddellijke beschikbaarheid wordt zo de reactietijd om het blussen van een beginbrand minimaal gehouden. Bij ons kunt u 5 kg Co2 computerruimte brandblussers online voor lage prijzen bestellen.

 

Brandblusser-computerruimte-kopen? neem gerust contact op.

 

 • BRANDBLUSSER ICT RUIMTE
  BRANDBLUSSER ICT RUIMTE

  Brandblusser-ICT-ruimte. Co2 brandblusser 5 kilo voor veilig blussen van brand in ICT ruimte. Met Co2-brandblussers kunt u zonder gevaar voor elektroctie veilig brand in ICT ruimten blussen. Co2 brandblussers zijn uitermate…

  € 139,95 € 92,85
Ook een eigen gratis shop?