poederblusser hervullen

Hervullen-poederblusser. Hervullen poeder brandblussers dient in het 10e jaar na productie te geschieden. Een poederblusser is maximaal 20 jaar inzetbaar en moet dan vervangen te worden. U betaald in het 10e jaar regulier poederblusser onderhoud en kosten nieuwe poederblusser vulling. In de blusmiddelen webshop nu ook de tien jaar onderhoudsarme brandblussers met 6 en 9 kilo poeder.

Advies: het is vaak goedkoper om nieuwe-poederblussers te kopen dan oude te hervullen. 

 

poederblusser-hervullen

 

Poederblusser-laten-hervullen? Dan wordt behalve de verplichte rechthoekige NEN brandblusser keuringsticker tevens de smalle rechthoekige sticker "blusstof vervangen" op uw poederblussers geplakt. Op beide stickers worden maand en jaartal van onderhoud en blusstof vervangen ingeknipt.

Waarom poederblusser-hervullen? Het hervullen van een poederblusser dient om de goede werking van de poeder blusstof te waarborgen. Poederblussers zijn uitermate geschikt voor buiten branden echter door het aantrekken van vocht kan het poeder in een poeder brandblusser vast klinken. Tijdens een blussing komt dan slechts de helft van de blusstof uit de poederblusser. Periodiek onderhoud aan poeder brandblussers is dus voor uw persoonlijke veiligheid noodzaak.

 

Poederblusser-hervullen? neem gerust contact op.

 

hervullen-poederblusser

 

Ook een eigen gratis shop?