schuimblusser afvoeren

Gratis-schuimblussers-afvoeren. Conform regelgeving is het niet toegestaan om schuimblussers ouder dan 20 jaar in gebruik te hebben. Brandblussers ouder dan 20 jaar dienen vervangen te worden. Beschadigde, ingedeukte en verroeste schuimblussers zijn niet veilig voor gebruik en moeten afgevoerd worden. Het is raadzaam om het ontmantelen van drukvaten aan ons over te laten. Wanneer u nieuwe-schuimblussers wilt kopen kunt u oude schuimblussers gratis afvoeren.

 

afvoeren-brandblusapparaten

 

Afvoeren-schuimblussers wordt duurzaam en aan de hand van milieuwetgeving uitgevoerd. Moet u op last van uw brandblusser onderhoudsbedrijf oude schuimblussers vervangen voor nieuwe ? Vraag een offerte voor het afvoeren van schuimblussers en een prijs voor nieuwe schuimblussers

 

Afvoeren schuimblussers is makkelijker dan afvoeren ABC poederblussers? Klopt, er zijn dan ook veel blusmiddelen onderhoudsbedrijven die geen oude poederblussers afvoeren echter wel schuim blusapparaten. U kunt brandblussers ook bij het Gemeentelijke Milieudepot inleveren.

 

Nieuwe schuimblusser onderhoudsarm? Primeur! In de webshop schuimblusser met 6-liter of 9 liter AFFF schuim online kopen. Behoeft enkel visuele controle plus slechts eenmaal (i.p.v. driemaal) in de twintig jaar dat een brandblusser maximaal dienst mag doen opnieuw vullen.

 

Schuimblussers-afvoeren? neem gerust contact op.

 

webshop-nieuwe-brandblussers

 

 

Ook een eigen gratis shop?