schuimblusser hervullen

Schuim-brandblusser-hervullen. Een schuimblusser dient gedurende de maximale inzetduur van 20 jaar in ieder 5e jaar van deze 20 jaar voorzien te worden van een nieuwe schuimblusser vulling. Kosten voor hervullen schuim brandblusser betaald u bij jaarlijks onderhoud conform NEN 2559 drie keer per 20 jaar. Een schuimblusser mag dus maximaal voor de periode van 20 jaar ingezet worden en dient dan vervangen te worden. Advies: nieuwe schuimblusser kopen is goedkoper dan oude schuimblussers hervullen. Kosten hervullen schuimblusser? Webshop brandblussers onderhoudsarm.Tip: schuim sprayblussers en onderhoudsarme brandblussers hoeven geen uitgebreid onderhoud.

 

SCHUIM SPRAYBLUSSERBEDRIJF EN PARTICULIERbrandblusser-bedrijven

  • sprayblusser, schuim blusspray
  • geen kosten voor uitgebreid onderhoud
  • visuele controle door onderhoudsmonteur voldoende
  • nooit meer onverwachte hogere kosten na onderhoud
  • sprayblussers schuim, gedurende tot 5-jaar houdbaar
  • geen hervulkosten, geen onderdelen vervangen...

Schuimblussers-hervullen. Dan wordt behalve de verplichte rechthoekige NEN2559 brandblusser keuringsticker tevens de smalle rechthoekige sticker "blusstof vervangen" op uw schuimblussers geplakt. Op beide stickers worden maand en jaartal van onderhoud en blusstof vervangen ingeknipt.

Schuimblusser-hervullen verplicht elk 5e-jaar na productie? Dit is inderdaad verplicht.

Waarom-schuimblussers-hervullen? Het hervullen van een schuimblusser dient om de goede werking van de schuim blusstof te waarborgen. Schuimblussers zijn behalve op vaste stoffen ook geschikt om op elektra tot 1000 volt te blussen. In de schuim blusstof zit een concentraat dat 5 jaar zijn concentratie behoudt. We moeten er niet aan denken wat er zou kunnen gebeuren wanneer een schuimblusser niet op tijd een nieuwe vulling krijgt. Personen die dan met deze schuim brandblusser op elektra moeten blussen kunnen onder stroom komen te staan.

 

Schuimblusser-hervullen? neem gerust contact op.

 

schuimblusser-hervullen-vervangen

Ook een eigen gratis shop?