frituurpan

Brandblusser-frituurpan. Beste brandblusser om frituurvet brand te blussen. In keukens waar met frituurvet en frituurolie wordt gebakken bestaat de kans op een frituurbrand. In keukens waar gefrituurd wordt ontstaan frituurbranden veelal door een te hoge temperatuur van het frituurvet of bakolie. Wanneer de temperatuur boven de 320°C komt gaat frituurvet en bakolie uit zichzelf branden. De beste brandblusser om een vetbrand of oliebrand snel te blussen is een brandklasse-F brandblusser. Webshop keuken brandblussers horeca, bedrijfskeuken en woning. In de webshop brandwond-verbanddozen voor bedrijfskeuken en keuken thuis. 


De oorzaak van brand in een frituurpan is veelal te wijten aan een slecht werkende thermostaat, kook plaatbeveiliging of het gebruik maken van oud vet, vervuild vet of te weinig vet. Een brandende frituurpan is met een blusdeken, conventionele schuimblusser of poederblusser moeizaam te blussen. Dit omdat de temperatuur van frituurvet of bakolie lange tijd hoog blijft. De sprayblusser is een innovatie op het gebied van brandblussers voor bedrijfskantines, kantines van sportverenigingen en horeca gelegenheden waar gebakken, gekookt en gefrituurd wordt. Tip: een spray brandblusser heeft geen jaarlijks onderhoud nodig. U bespaart onderhoud kosten.


De brandklasse F brandblusser spray is dus het meest geschikte blusmiddel. Door de sterk koelende werking daalt de temperatuur van brandend frituurvet of olie snel en komt onder de zelfontbranding temperatuurgrens. De spray brandblusser bevat een speciale wet chemical blusstof dat specifiek is bedoeld om een brandende frituurbak af te dekken en adequaat te blussen. Het chemisch blusschuim vormt een afsluitende laag op brandend vet en olie zodat herontsteking voorkomen wordt. Behalve in de keuken kunnen marktkramen die patat, vis, oliebollen, loempia's, enz in frituurvet of bakolie bakken het beste een brandklasse F brandblusser ophangen.

 

Brandblusser-frituurvet-kopen? neem gerust contact op.

 

brandblusser-frituurvet

Ook een eigen gratis shop?