kerstboom

Brandblussers-kerstboom. Brandblusser om kerstboom brand in huis veilig te blussen is de spray brandblusser in spuitbus. Dit is een zeer handige, compacte en lichtgewicht brandblusser. Deze lichtgewicht brandblusser is met één hand te bedienen. Inmiddels is het alom bekend dat er tijdens en rondom de kerstdagen wanneer we het in huis met kaarsen en kerstversieringen gezellig maken veelvuldig brand uitbreekt. Donkere avonden worden met kaarsen en kerstverlichting gezellig. 


BRANDBLUSSER KERSTBOOM THUIS: brandblusser-bedrijven

  • voordelige erkende brandblusser
  • geen kosten voor brandblusser controle
  • goedkeur controle door uzelf of medebewoners
  • nooit meer onverwachte hogere kosten na onderhoud
  • geen externe blustraining meer nodig ( is wel mogelijk)
  • geen dure hervulling, geen onderdelen vervangen, enz
  • de kosten voor onderhoud vallen nooit hoger uit !!!

Een naaldhoudende, steeds verder uitdrogende kerstboom vormt een zeer groot risico op brand. Een naaldhoudende kerstboom bevat een brandgevaarlijke olie. Rondom de kerstboom zijn altijd risico's op brand aanwezig. Denkt u hierbij bijv. aan brandende kaarsen, een gloeiende kachel waar de kerstboom tegenaan staat. Ook open haarden zonder vonkenscherm kunnen uw woonkamer snel in brand doen ontsteken. Brand ontstaat door warmtestroming, -straling en -geleiding.


brandblusser-kerstboom


Een brand tijdens een gezellig kerstdiner gooit letterlijk roet in het eten. Tijdens de kerstdagen gaan we met z'n allen gourmetten, fonduen, frituren, enz. Zorg tijdens en rondom de kerstdagen voor voldoende brandveiligheid in uw huis, woonkamer, eetkamer en keuken. Bij ons kunt u online nieuwe brandblussers kopen die direct gereed voor gebruik zijn. Dit zijn spray brandblussers welke geen onderhoud nodig hebben en u hoeft niet eerst een pin te verwijderen. Hiermee wint u tijd.


Spray-brandblussers zijn er ook voor kantoren en horeca gelegenheden. In horeca gelegenheden en kantoren worden voorafgaand aan de feestdagen veel kerstbomen, kersttakken, kerstversieringen en kerstdecoraties aangebracht. Allen zeer brandbaar en de belangrijkste oorzaken van brand.


 

Brandblusser-kerstboom-kopen? neem gerust contact op.

 

kerstboom-brandblusser

Ook een eigen gratis shop?