cafetaria

Brandblusser-cafetaria. De beste brandblusser voor in de keuken van een cafetaria is de 5 kg Co2 brandblusser of de horeca sprayblusser. De sprayblusser is de meest recente innovatie op het gebied van erkende brandblussers. Beide brandblussers zijn erkend en speciaal ontworpen voor het blussen van frituurvet branden, vlam in de pan en brandende olie.

 

BRANDBLUSSER ELEKTRA | CO2 BRANDBLUSSER 5 KILO:

  • erkende Co2 brandblusser
  • met 5 kilogram Co2 blusgas inhoud
  • in webwinkel ook met 2 kilogram inhoud te koop
  • zeer geschikt om een brand in meterkast te blussen
  • ook voor het blussen van bekabelingen en installaties
  • laat na het gebruik geen schadelijke blusresten achter
  • verplichte controle door medewerker onderhoudsbedrijf

 

Zowel uit risico inventarisaties en evaluaties (RI&E) als vanuit milieuvergunningen is het noodzakelijk dat er in uw cafetaria zowel een blusdeken als (een) brandblusser(s) aanwezig is (zijn). Deze brandpreventie artikelen worden mogelijk zelfs in uw verzekeringspolis vereist. Wij bieden u voordelige blusmiddelen en adviseren u om deze op een goed zichtbare plaats op te hangen. Welk aantal brandblussers is afhankelijk van de grootte van uw horecabedrijf en wat uw verzekering eist.

 

 

Ter brandpreventie in cafetaria's zijn een vet sprayblusser of 5 kg Co2 blusser noodzakelijk. Heeft u al brandblussers ? Let dan op de datum waarop deze weer een periodieke controle gehad moeten hebben. Dit wordt op de brandblusser aan de hand van de gele keuringsticker vermeldt. Volgens de brandblussers onderhoudsnorm is eenmaal per twee jaar voldoende echter stellen ge­­meen­­ten, de brandweer en verzekeraars veelal eenmaal per jaar onderhoud aan blusmiddelen als eis. Naast een vetbrandblusser of 5 kg Co2 brandblusser dient er ook een goedgekeurde blusdeken in keukens van cafetaria's aanwezig te zijn. Een blusdeken dient minimaal 1.10 x 1.30 meter te zijn. 

 

Brandblussers-cafetaria-kopen? neem gerust contact op.

 

brandblusser-cafetaria

Ook een eigen gratis shop?