brandblusser bus

Brandblusser bus, stadsbussen, touringcar, regiotaxi, taxibus, bedrijfsbus. De beste brandblusser voor in het personenvervoer. Onderhoudsvrije spray brandblusser voor bussen. Ideale lichtgewicht brandblusser, compact, slechts met èèn hand te bedienen en overal te monteren. Om sprayblussers in voertuigen te monteren bieden wij u de gekeurde montagebeugel met klittenband sluiting. De blusser is bij brand snel uit de beugel uit te nemen. Brandblusser voor veilig personenvervoer.

Sprayblussers zijn erkende schuim brandblussers en bieden vanwege de eenvoudige bediening snelle beschikbaarheid. Sprayblussers voldoen aan SKTB keurmerk eisen touringcarbedrijven.

 

brandblusser-stadsbusDe verneveling van het blusmiddel geschiedt op basis van microfog technologie waardoor er zeer weinig blusmiddel nodig is om in korte tijd een brand te bedekken en te blussen. Het blusmiddel is milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar. De blustijd is nagenoeg identiek aan die van een 6 liter schuimblusser terwijl spraybrandblussers veel minder ruimte innemen en veel handzamer zijn. Met de spray brandblussers in spuitbus kunt u zelfs stootsgewijs ( brandblusser hoeft niet direct leeg ) blussen. Bij aanschaf van de erkende spraybrandblussers bespaart u dan ook best veel geld op het periodieke onderhoud ten opzichte van de aloude bekende zwaardere draagbare brandblussers. 

 

Brandblusser-stadsbus-kopen? Neem gerust contact op.

 

Ook een eigen gratis shop?