brandblusser camper

Brandblusser camper. Lichtgewicht brandblussers campers. Sprayblusser, compact en met èèn hand te bedienen. Sprayblussers werken net als iedere andere spuitbus. Dop afnemen, sprayknop op de brand richten en u kunt direct blussen. Goedgekeurde schuim brandblusser camper voertuigen. In de webshop verschillende soorten brandblussers voor de camper veilig online kopen bij BlusPunt.


Nieuwe brandblusser camper met drukknop bediening! Nieuwe innovatieve brandblusser voor alle campers licht in gewicht en onderhoudsvrij. Dit type spray-brandblusserd voor in de camper is zeer eenvoudig te bedienen. Knop èèn indrukken voor ontgrendelen en knop voor activeren. Dit is dan ook de meeste ideale brandblusser voor de camper. Niet alleen vanwege de goedkope prijs. Ook door de eenvoudige bediening, het functionele handvat, lange blustijd en brede inzetbaarheid.


Brandblusser camper. Voor veilig blussen op hout, papier, textiel, frituurvet, olie, vlam-in-de-pan. Camper brandblussers met Rijkskeurmerk. Door eenvoudige bediening snelle beschikbaarheid. Bij het kopen van sprayblussers bespaart u onderhoudskosten ten opzichte van metalen brandblussers. Nu bij BlusPunt Brandblussers goedkope brandblusser voor de camper al vanaf  8,79 excl. BTW.


brandblusser-camper-bestellen


Brandblusser camper. Werking blusmiddel op basis van micronevel technologie waardoor er zeer weinig blusmiddel nodig is om in korte tijd een brand te bedekken en te blussen. Het blusmiddel is milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar. De blustijd is nagenoeg identiek aan die van een 6-liter schuimblusser terwijl spraybrandblussers veel minder ruimte innemen en veel handzamer zijn. Met de spray brandblussers in spuitbus zelfs stootsgewijs ( blusser hoeft niet direct leeg ) blussen.

 

Brandblusser-camper-kopen? Neem gerust contact op.

 

webshop-camperartikelen

Ook een eigen gratis shop?