brandblusser boot

Brandblusser boot. Sprayblusser boot, pleziervaartuigen en watersport. Sprayblussers zijn kleine onderhoudsvrije brandblussers lichtgewicht en erkend. Compact, met èèn hand te bedienen en ook overal te monteren. Sprayblussers werken net zoals iedere andere spraybus. Enkel dop afnemen de spray knop op de brand richten en direct blussen. Goedkope brandblusser voor vaartuigen. 

Brandblusser boot. Voor blussen frituurbrand of vlam-in-de-pan aan boord. Spray schuimblussers met Rijkskeurmerk. Bij brand aan boord op boten en alle watersport pleziervaartuigen snel inzetbaar.

 

brandblussers-voor-op-de-boot

 

Brandblusser boot. Verneveling van blusmiddel door microfog blustechnologie waardoor er zeer weinig blusmiddel nodig is om in korte tijd een brand te bedekken en te blussen. Het blusmiddel is milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar. De blustijd is nagenoeg identiek aan die van een 6 liter schuimblusser terwijl spraybrandblussers veel minder ruimte innemen en veel handzamer zijn. Met deze erkende sprayblussers in spuitbus kunt u zelfs stootsgewijs ( blusser hoeft niet leeg ) blussen. Bij sprayblussers kopen bespaart u geld op brandblusser onderhoud t.o.v. metalen brandblussers.

Brandblusser boot voor brandpreventie aan boord met in donker oplichtende houder kopen? De blusserspray met oplichtende houder (fluorescerend) is verrassend goedkoop en zelfs gevuld met universeel blusmiddel voor blussen op branden in brandklassen A, B, F en elektra. 

Brandblusser-boot-kopen? Neem gerust contact op.

 

Ook een eigen gratis shop?