tankstation

Brandblussers-tankstations. Vooral bij tankstations is het zeer noodzakelijk om voldoende en de juiste brandblussers voorhanden te hebben zodat een beginbrand mogelijk nog bestreden kan worden. De brandblusser onderhoudsnorm NEN2559 schrijft voorschriften voor regelmatige optische controle aan blusmiddelen door beheerders van tankstations en voor onderhoud en revisie van brandblussers uitgevoerd door de servicemedewerker van een blusmiddelen onderhoudsbedrijf.


BRANDBLUSSERS | TANKSTATION:poederblusser-ideal

  • met Rijkskeurmerk en CE markering
  • basisbrandbeveiliging eenheid (6 kilo)
  • training in het gebruik is aan te bevelen
  • in de webshop ook onderhoudsarme-brandblussers
  • degelijke brandblussers met gegarandeerde levensduur

Composiet brandblussers tankstations? Stootvaste en krasvaste brandblussers! NEN2559 heeft betrekking op de onderhoud voorschriften van de voor verkoop in Nederland toegelaten draagbare brandblussers. Het Bouwbesluit bevat regels over welke brandblussers en hoeveel brandblussers er bij tankstations aanwezig dienen te zijn. Brandblussers waarvan het Rijkskeurmerk is ingetrokken of waar geen originele onderdelen meer voor te verkrijgen zijn dienen vervangen te worden.


brandblusser-benzinestation


Beste brandblussers voor verkoopruimten bij tankstations zijn 6 liter schuimblussers. Voor het buitenterrein van tankstations zijn de 6 en 9 kilo poeder brandblussers de beste brandblussers. Een poederblusser heeft een groot blussend vermogen en is geschikt op brandklasse A, B en C branden. Bluspoeder werkt niet elektrisch geleidend en is niet vorstgevoelig. Een gewenst bijkomend voordeel is dat draagbare poederblussers in prijs goedkoper zijn dan draagbare schuimblussers.


Ook vorstvrije schuim brandblussers voor tankstations bij BlusPunt Brandblussers online kopen! Poeder brandblussers worden meestal voor brandpreventie bij tankstations ingezet echter bij blussen met poeder op voertuigen of electronica ontstaat ontzettend veel nevenschade. Het beste alternatief is om een vorstvrije schuim brandblusser voor uw tankstation te kopen. Poederblussers worden vooral toegepast wanneer het risico op brand en branduitbreiding zeer hoog is. Bluspoeder werkt op basis van negatieve katalyse en blust hoofdzakelijk door het afvangen van vrije radicalen welke een beginbrand in stand houden. Poederblussers zijn bij uitstek geschikt voor het blussen van brand in de open lucht, bij temperaturen van -30⁰C tot +60⁰C. Onze erkende sprayblusser brandblusser voor auto's zijn ideaal om tijdens de vakantie in de auto te hebben.


Brandblussers-tankstation-kopen? neem gerust contact op.

 

brandblusapparaat-tankstation

Ook een eigen gratis shop?