brandblussers vervangen

Brandblussers vervangen? Wanneer brandblussers vervangen? Oude brandblussers vanaf 20 jaar en ouder dienen conform NEN2559 vervangen te worden. Iedere brandblusser welke in Nederland op de markt gebracht wordt of is moet volgens NEN2559 afgevoerd worden. De levensduur van 20 jaar wordt meestal prima gehaald wanneer brandblussers zich in een omgevingstemperatuur van circa 20 graden bevinden. Richtlijnen voor onderhoud aan brandblussers staan in NEN 2559. Kosten keuren brandblussers besparen? Wij bieden onderhoudsvrije en onderhoudsarme brandblussers.VOORSCHRIFTEN ONDERHOUD BRANDBLUSSERS:

  • 1x per jaar of 1x per 2 jaar regulier onderhoud brandblussers
  • 5e jaar uitgebreid onderhoud en vervanging blusstof ( schuim)
  • 10e jaar uitgebreid onderhoud ( poeder-, schuim-, Co2 blussers )
  • 15e jaar uitgebreid onderhoud en vervanging blusstof ( schuim )
  • 20e jaar brandblusser vervangen ( poeder-, schuim-, co2 blussers )

Vervangen-brandblussers. Als brandblussers opgehangen worden in koude vochtige omgevingen of buiten ontstaat roestvorming. Wanneer brandblussers vol in de zon opgehangen worden dan wordt de blusslang snel poreus. Zonder regelmatig onderhoud is de kans groot dat een brandblusser op leeftijd het bij een brand niet optimaal of helemaal niet meer doet. Poederblussers zijn uitermate geschikt voor buiten toepassingen echter door het aantrekken van vocht kan het abc poeder in een poederblusser vast klinken. Tijdens een blussing komt dan slechts de helft van het bluspoeder uit de blusser. Periodiek onderhoud aan brandblussers is voor de persoonlijke veiligheid noodzaak.


vervangen-brandblusser


Brandverzekering-vereisten. Regelmatig onderhoud aan alle brandblussers in bedrijfsgebouwen is een vereiste binnen het tegen brand verzekeren van bedrijfspanden. Brandblusser onderhoud kosten besparen? Webshop brandblussers bedrijven. Erkende poeder en schuim brandblusser. Tien jaar lang geen kosten uitgebreid onderhoud en wel lage TCO. Vervang tijdig oude beschadigde brandblussers.

 

Brandblussers-vervangen? neem gerust contact op.

 

brandblusser-offerte

 

 

Ook een eigen gratis shop?