woning

Brandblusser-woning. Brandblusser woning kopen? Brandblussers vormen een belangrijke schakel in de brandveiligheid in woningen. Circa 85% van alle branden in gebouwen waaronder met name particuliere woningen worden met brandblussers geblust. Daarom worden er vanuit de overheid richtlijnen voorgeschreven en ontwerpcriteria aan brandblussers gesteld. Hierbij wordt er veel aandacht geschonken aan betrouwbaarheid, bedieningsgemak en de inhoud van blusapparaten.

 

BRANDBLUSSER WONINGbrandblusser-bedrijven

  • goedkope erkende brandblusser
  • geen kosten voor brandblusser controle
  • visuele controle door uzelf en medebewoners
  • nooit meer onverwachte hogere kosten na onderhoud
  • geen externe blustraining meer nodig ( is wel mogelijk)
  • geen dure hervulling, geen onderdelen vervangen, enz
  • dus geen kosten voor onderhoud !!!

 

Brandblusser woning. Als woning bezitter hoeft u brandblussers niet jaarlijks te laten controleren maar dient u vanuit overheidswege brandblussers slechts eenmaal per twee jaar laten onderhouden en keuren. Dit staat voorgeschreven in de NEN2559. Brandslanghaspels moeten wel jaarlijks conform NEN-EN671-3 onderhouden worden enkel heeft u als particulier meestal geen brandslanghaspel in of rond de woning. In VvE woonflats, VvE gebouwen en studentenhuizen zijn incidenteel wel een of meerdere brandslanghaspels in gangen, trappenhuizen, verdiepingen of opslagruimten aanwezig. 

 

BRANDBLUSSER-THUIS

 

Niet iedere blusstof is voor alle soorten branden in woningen geschikt. Om tot de juiste keuze van brandblussers te komen worden de aanwezige risico’s op brand als uitgangspunt genomen. Iedere woning is anders, heeft een andere indeling en voor iedere omgeving zijn er prima brandblussers in diverse brandklassen te koop. Een handige lichtgewicht en compacte brandblusser voor in huis is de spray brandblusser welke eenzelfde spuitduur heeft als een 6 liter schuimblusser voor bedrijven. De beste brandblusser voor uw woning is de universele sprayblusser. De universele sprayblusser heeft geen jaarlijks onderhoud nodig. Met sprayblussers voor woningen bespaart u onderhoudkosten.

Wij leveren de juiste brandblussers voor woningen, bedrijven, particulieren, vastgoed bedrijven, VvE studentenhuizen, woningen met rieten daken, appartementen, verenigingen van eigenaren, enz. 

 

Brandblusser-woning-kopen? neem gerust contact op.

 

BRANDBLUSER-WOONHUIS

 

Ook een eigen gratis shop?