studentenhuis

Brandblussers-studentenhuis. Brandblussers in studentenhuizen zijn een belangrijke schakel in de algehele brandveiligheid van woningen en woonflats. Circa 85% van alle branden in gebouwen waaronder studentenhuizen worden met brandblussers geblust. Daarom wordt er vanuit de Overheid regelgeving aan fabrikanten van brandblussers voorgeschreven en eisen aan brandblussers gesteld. Hierbij wordt aandacht geschonken aan betrouwbaarheid, bedieningsgemak en brandblusser inhoud.

 

ERKENDE SPRAYBLUSSER | STUDENTENHUISbrandblusser-bedrijven

  • goedkope erkende brandblusser
  • geen kosten voor brandblusser controle
  • nooit meer onverwachte hogere kosten na onderhoud
  • geen externe blustraining meer nodig ( is wel mogelijk)
  • geen dure hervulling, geen onderdelen vervangen, enz
  • de kosten voor onderhoud vallen nooit hoger uit !!!

 

U hoeft de brandblussers niet jaarlijks te laten controleren maar u dient vanuit overheidswege de brandblussers in een studentenhuis minstens 1x per twee jaar laten onderhouden wat NEN2559 voorschrijft. Wilt u fors besparen op jaarlijks op brandblusser onderhoud ? Koop dan de sprayblusser universeel. De sprayblusser universeel behoeft namelijk geen onderhoud door een dure monteur. Brandslanghaspels moeten wel jaarlijks conform NEN-EN671-3 onderhouden worden.

 

brandveiligheid-studenten

 

Niet iedere blusstof is voor alle soorten branden in studentenhuizen geschikt. Om tot de juiste keuze van brandblussers te komen moet er eerst een advies gemaakt worden voor de tegen brand te beschermen leefomgeving. Voor de projectie zijn de aanwezige risico’s op brand, de vluchtwegen, verlichting en nooduitgangen van groot belang. Ieder studentenhuis is anders, heeft een andere indeling waarvoor erkende goedkope brandblussers in de juiste brandklassen voor te koop zijn.

De beste brandblussers voor studentenhuizen zijn 6 liter schuim of sprayblussers. Met deze schuim brandblussers voldoet u prima aan de eisen voor brandblussers in een studentenhuis. Soms zien wij bij het uitvoeren van het onderhoud aan brandblussers in studentenhuizen nog altijd 9 liter schuimblussers. Het nadeel van 9 liter schuimblussers is dat deze een stuk zwaarder van gewicht zijn en moeizamer van de wand zijn te tillen, laat staan om dan nog effectief een brand te blussen.

 

Brandblussers-studentenhuis-kopen? neem gerust contact op.

 

studentenhuis-brandveiligheid

Ook een eigen gratis shop?