Brandblusser computerruimte

Brandblusser-computerruimte. Brandblusser-5-kg (Co2). Beste brandblusser-computerruimtes. Co2 brandblussers computerruimte worden ook koolzuursneeuw- en koolzuurgasblussers genoemd. Co2 blusgas is schoon en Co2 laat geen blusresten achter. De technische benaming van Co2 is kooldioxide. Co2 verdringt zuurstof uit een ICT brand omdat een brand gewoonweg door tekort aan zuurstof niet kan voortduren. Co2 brandblusser-computerruimte alleen geschikt voor blussen in omsloten ruimten. Aanbieding brandblusser computerruimte. Ook voor brandpreventie datacenters.


BRANDBLUSSER COMPUTERRUIMTE | CO2-BRANDBLUSSER-5-KILO:

  • brandblusser-computerruimte 5-kg - 89B
  • brandblusser voor blussen brand computerruimte 
  • ook voor blussen ICT bekabeling en groepenkasten
  • geen schadelijke blusresten computerruimte apparatuur
  • brandblussercontrole door medewerker onderhoudsbedrijf

Brandblusser-computerruimte. Brandblusser voor blussen ICT apparatuur computerruimte. Co2-brandblussers zijn in computerruimten met hoogwaardige elektrische apparatuur welke gevoelig is voor nevenschade de beste ICT brandblussers. Computerruimte brandblussers zijn goedkoper dan computerruimte blussystemen. Computerruimten zijn het kloppende hart van organisaties. Data dient 24/7 online beschikbaar te zijn en downtime door branduitbreiding moet voorkomen worden.  


brandblusser-it-ruimte

    


Brandblusser-computerruimte. Dient ter voorkoming langdurige ICT downtime bij brand. Co2-brandblussers mogen volgens de de wet ook als aanvullend toegepast worden in de directe nabijheid van bijzondere brandrisico’s zoals besturingskasten, machines, schakelkasten, meterkasten en dergelijke. Wij leveren erkende Co2 brandblussers met Rijkstypekeur.


BRANDBLUSSER-COMPUTER:brandblusser-bedrijven

  • lichtgewicht-brandblusser, snel inzetbaar
  • waardoor lager risico op branduitbreiding
  • brandblusser voor blussen beeldscherm, computers, enz
  • geen kosten voor keuring en onderhoud werkzaamheden

Brandblusser-computerruimte. Welke blusmiddel inhoud brandblusser computerruimte kopen? In computerruimten worden altijd 5-kilo-Co2-brandblussers toegepast waarbij ons advies luidt om aan de binnenzijde en buitenzijde naast de toegangsdeur 5 kilo Co2 brandblussers op 1 meter hoogte aan de wand te monteren. Het is van groot belang dat een computerruimte brandblusser altijd goed bereikbaar is. Hang of zet Co2-brandblussers nooit achter computerruimte deuren.

 

Brandblusser-computerruimte-kopen? neem gerust contact op.brandblussercomputerruimte

 

brandblusser-serverruimte

.

Ook een eigen gratis shop?