winkel

Brandblusser-winkel. Brandblusser winkel kopen? Online brandblussers winkel? Als er in winkel ruimten onvoldoende brandslanghaspels zijn dienen volgens voorschrift voldoende brandblussers voorhanden te zijn. Zodat een beginbrand snel door in de winkel aanwezige personen bestreden kan worden. NEN2559 (onderhoud brandblussers) schrijft alle voorschriften voor regelmatige optische controle door bedrijven zelf en voor onderhoud en revisie van brandblussers uitgevoerd door een daartoe opgeleid persoon in dienst van een blusmiddelen bedrijf.

Brandblusser-winkel. NEN2559 omvat onderhoud voorschriften om de betrouwbaarheid, veiligheid en deugdelijkheid van brandblussers in winkels te waarborgen. Dit houdt in dat brandblussers waarvan het Rijkstypekeur is ingetrokken of waarvoor geen originele onderdelen meer verkrijgbaar zijn niet meer onderhouden mogen worden en dus volgens NEN2559 voorschrift na het 20e jaar vervangen moeten worden. Brandblussers in winkels vereist zijn 6 liter schuimblussers. Draagbare schuimblussers leveren wij ook in sprayblussers die geen onderhoud behoeven. Kleine brandblusser met grote bluscapaciteit voor kassablok of op kantoor.

 

brandblusser-voor-winkels

 

Brandblusser-winkel. Om te beoordelen of er voldoende brandhaspels in uw winkel zijn kunnen wij u met advies van dienst zijn. Zo adviseren wij om bij de kassa en indien er een computer in het kantoordeel aanwezig is om op deze plaatsen minimaal een 2 kilo Co2 brandblusser voorhanden te hebben. Is er in de kantine van uw winkel een gasfornuis dan is een brandklasse-F noodzaak.

 

SPRAY BRANDBLUSSER KASSABLOKbrandblusser-bedrijven

  • lichtgewicht brandblusser, snel inzetbaar
  • waardoor lager risico op branduitbreiding
  • visuele controle door uzelf of winkelmedewerker
  • geen kosten voor keuring en onderhoud werkzaamheden
  • geen externe blustraining in het gebruik meer nodig ( kan wel )
  • geen kosten voor hervulling, geen dure onderdelen vervangen, enz
  • met sprayblussers vallen brandblusser onderhoud kosten nooit hoger uit !!!

 

Brandblusser-winkel. Een speciale brandblusser is in winkels nodig als er een situatie is waarbij water als blusmiddel ontoereikend of voor de persoonlijke veiligheid te gevaarlijk is. Bijv. bij een vloeistofbrand (sproeischuimblusser of poederblusser) of elektrische apparatuur (Co2 brandblusser). Ook kan het zijn dat, als gevolg van de inrichting van een winkel, het aantal brandslanghaspels niet voldoende is om de gehele winkel met de lengte van de brandslang inclusief waterstraal te kunnen bestrijken. In dit geval is het noodzakelijk om brandblussers toe te voegen. NEN 2559 heeft als doel om de goede werking van brandblussers in o.a. winkels te waarborgen. Het staat eigenaren van een winkelpand natuurlijk vrij om brandblussers vaker dan eenmaal per jaar te laten onderhouden.

 

Brandblussers-winkelruimte-kopen? neem gerust contact op.

 

brandblusapparaat-winkels

Ook een eigen gratis shop?