Brandslanghaspels

Brandslanghaspels-gebouwen-en-kantoren. Ze worden vaak in combinatie met schuimblussers gebruikt. Voordeel van brandslanghaspels is dat er altijd een onbeperkte voorraad aan bluswater beschikbaar is. Brandslanghaspels worden gefabriceerd conform ontwerpnorm EN-671-1 en dienen volgens wettelijk voorschrift ieder jaar onderhouden te worden. Alle in de brandveiligheid webshop vermelde brandslanghaspels voldoen aan de geldende regelgeving, eisen KIWA en CE markering.


Aanbieding-brandslanghaspels. Geleverd in kleur RAL3000 (Fire Red). Met een brandslanghaspel op iedere verdieping kunt u elk punt in een gebouw bestrijken. Daarbij mag u rekening houden met de worplengte van de waterstraal welke vijf meter bedraagt. Een 20 meter brandslanghaspel telt in de projectie dus voor in totaal 25 meter bereik. Door de plaatsing van een terugslagklep op de water aanvoerleiding wordt ophoping en vermenigvuldiging van legionella bacteriën voorkomen. 


brandslanghaspels


Brandslanghaspel-kopen? Om beginnende branden in gebouwen te bestrijden...! In gebouwen >500m2 zoals scholen kantoren, bedrijven, winkels en magazijnen zijn brandslanghaspels verplicht aanwezig. Goedkope brandslanghaspels voor blussen op hout, textiel en papier (brandklasse A). Een brandslanghaspel dient jaarlijks gekeurd te worden. Dus ook de brandslanghaspels die zich op een zwenkarm mechanisme of in een brandslanghaspelkast bevinden.


Webshop-brandslanghaspels. Met de focus op lange levensduur en van betrouwbare kwaliteit. Eenvoudig te monteren brandslanghaspels compleet geleverd met brandslang, haspelblad, straalpijp met ophanghaak, wandmontageset, rolgeleider, afsluiter, chromen pijp vanaf haspel tot afsluiter. 


Verrijdbare brandslanghaspels op wagen..? In de webshop diverse brandslanghaspelwagens met daarop verschillende lengten aanvoerslang en brandslang. De soorten brandhaspelwagens zijn met name ontworpen voor snelle brandbestrijding bij het overbruggen van grotere afstanden in bedrijven en op uitgestrekte bedrijfsterreinen. De haspelwagens in de webshop zijn robuust en zeer degelijk. 


Welke-brandslanghaspel-met-welke-brandslanglangte kopen? Neem gerust contact op.

 

brandslanghaspel-gratis-geleverd    

 

 • BRANDHASPEL 20 METER X 3/4"
  BRANDHASPEL 20 METER X 3/4"
  € 144,16 € 136,00
 • BRANDHASPEL 25 METER X 3/4"
  BRANDHASPEL 25 METER X 3/4"
  € 156,27 € 142,38
 • BRANDHASPEL 30 METER X 3/4"
  BRANDHASPEL 30 METER X 3/4"
  € 169,22 € 157,81
Ook een eigen gratis shop?