Automatische brandblussers

Automatische-brandblussers. Activeren zichzelf zonder netspanning en zonder tussenkomst van personen. Automatische-brandblussers blussen een brand in seconden. Automatische brandblussers blussen direct wanneer de temperatuur in een ruimte een hogere dan de toegestane waarde bereikt. Automatische brandblussers zijn in verschillende prijsklassen en met diverse blusmiddelen te koop.

Bestel bij ons automatische-brandblussers online. Ook in het automatische brandblusser segment zijn er innoverende automatische brandblussers ontwikkeld met een bewezen blussende werking. Zo bieden wij u automatische-brandblussers met milieuvriendelijke blusvloeistof en -gas waarbij er geen is sprake van kortsluiting bij het blussen op onder spanning staande elektrische apparatuur. Bestel in de webwinkel eenvoudig automatische brandblusser voor thuis, de boot en op het werk.

automatische-blusser

De blussende werking van automatische-brandblussers berust op het versneld verlagen van de ontbrandingstemperatuur, warmte onttrekking en tevens verstikking van het vuur door een negatief katalytische werking. Automatische brandblussers behoeven enkel een visuele controle en geen onderhoud en dienen voor het tegen brand beschermen van bijv. motorruimten, telefooncentrales opslagruimten, werkplaats, garages, wasmachines, wasdrogers, aggregaten, meterkasten, kantoor ruimten, winkelruimten, caravans, generatoren, stallen en overige toepassingen. 

Brandblusser-serverkast kopen? BlusPunt Brandblussers biedt automatische-sprinklerblussers met eenvoudige montage voor brandpreventie in serverkasten. Novec is het allerbeste blusgas voor blussen op kostbare elektrische serverapparatuur. Novec blusgas brengt geen blusschade teweeg en er is veel minder van nodig t.o.v. andere blusgassen voor computerruimte brandbestrijding.


                                 


De door ons geboden automatische-brandblussers zijn immuun voor trillingen en schokken welke schadelijk zijn voor de meeste andere detectie en blussystemen en dienen om vroegtijdig een brand op te merken en uitbreiding van brand te voorkomen, ook wanneer er geen personen aanwezig zijn. Automatische brandblussers zijn ideaal bij het blussen van ondergrondse container branden.

 

Automatische-brandblusser-kopen? neem gerust contact op.

 

automatische-brandblussers

  • MABO AUTOMATISCHE BRANDBLUSSER | 16M3
    MABO AUTOMATISCHE BRANDBLUSSER | 16M3

    Automatische-brandblusser. Mabo voorzien van veilige vloeistof verpakt in speciale hitte detectie cilinder. Bij een beginnende brand reageert de speciale en tevens milieuvriendelijke vloeistof in deze automatische brandblusser op…

    € 139,95 € 99,00
Ook een eigen gratis shop?