Poederblussers

Poeder-brandblusser-kopen? Poederblussers zijn universeel inzetbaar, het liefst buitenshuis. Een poederblusser heeft een groot blussend vermogen, werken niet elektrisch geleidend en zijn niet vorstgevoelig. De blussende werking en effectiviteit van poederblussers is ongeveer zes maal groter dan die van bijv. Co2 ( koolzuurgas ) brandblussers. In de blussers webwinkel bieden wij u poeder brandblussers welke geen verplicht onderhoud nodig hebben. Dit zijn poeder brandblussers voor bedrijven met een inhoud van 6 kilogram. Deze zijn volledig erkend en hoeven slechts in het tiende jaar na productie een nieuwe vulling te krijgen. U bespaart onderhoudskosten poederblussers.


webwinkel-poederblussers


Advies: bij het blussen met poederblussers hoeft u niet perse op de vlammen te blussen. Het ABC blusmiddel poeder omsluit door verkleving de brandmoleculen waardoor de verbranding op basis van negatieve katalyse stopt. De werking van poederblussers is het afvangen van vrije radicalen. Een ABC poederblusser is in gebruik dus ook prima door niet geoefende personen inzetbaar. Als het bluspoeder maar over of op de brandhaard wordt gebracht. Poederblussers zijn geschikt voor het blussen van buitenbranden. Blus met poederblussers een buitenbrand met de wind mee.


Poeder-brandblussers worden ingezet als het brandgevaar in ruimten of omgevingen zeer hoog is en waar poederblussers nevenschade is geoorloofd. U ziet ze vaak buiten bij benzinestations en diesel opslagtanks bij bijvoorbeeld boerderijen. Poederblussers kopen is goedkoper dan het kopen van schuim brandblussers. Poederblussers zijn af fabriek geschikt bij -30⁰C tot +60⁰C.


In onze webwinkel poederblussers met Rijkskeurmerk, ophangbeugel en keuringssticker online voor lage prijzen bestellen. Wij leveren poederblussers landelijk. Bij bestellen van grotere aantallen poederblussers ontvangt u korting voordeel. Offerte poederblussers?

 

Poederblussers-kopen? Neem gerust contact op.

 

Ook een eigen gratis shop?