Schuimblussers

Schuimblusser-kopen. Schuim brandblussers zijn in gebouwen de meest gebruikte brandblussers. 85% van de branden in gebouwen wordt met schuim brandblussers geblust. Hierom bestaan er richtlijnen voor brandblussers toepassingen. Ook worden er diverse eisen gesteld aan het ontwerp betrouwbaarheid, bedieningsgemak en bluscapaciteit van brandblussers. Welk type schuimblusser en hoeveel schuimblussers u nodig heeft is afhankelijk van de oppervlakte verdeling en brandrisico’s binnen uw onderneming, woning, studentenhuis, fabriek, magazijn, winkel, atelier, enz.


Tip: brandblussers in bedrijfsgebouwen vereist: schuimblusser-6-liter of poederblusser-6-kg. In de webwinkel bieden wij erkende onderhoudsarme 6-liter schuimblussers en 6-kg poederblussers. 


Brandblussers moeten goed bereikbaar zijn en zich op maximaal 20 meter loopafstand bevinden. De maximale loopafstand naar blusmiddelen (brandhaspels-brandblussers) is 20 meter. Bij aanvullende brandblussers zoals Co2 - 5 meter - gerekend vanaf een brandrisico zoals een schakelkast.


schuimblusser-webwinkel


In onze webwinkel schuimblussers kopen met Rijkskeurmerk, ophangbeugel en keuringssticker voor lage prijzen. Brandblusser online bestellen in de shop is eenvoudig. Wij leveren landelijk schuim blussers in spraybus voor particuliere brandbestrijding en metalen of composiet schuimblussers voor brandbestrijding in bedrijfspanden en winkelpanden. Offerte schuimblussers?


Een schuimblusser kopen of meerdere schuimblussers met extra korting? Bij BlusPunt goedkope brandblussers kopen. In alle soorten en maten schuimblussers online. Schuimblussers van gedegen kwaliteit en gegarandeerde levensduur. Schuimblussers 6-liter, 2-liter, 9-liter.

 

Schuimblussers-online-kopen? Neem gerust contact op.

 

goedkope-schuimblussershop

Ook een eigen gratis shop?