Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

  • 19-01-2017 - Schoenen gekocht na twee maal fietsen op de hometrainer pijnen...  lees meer
  • 03-12-2016 - Beste Ruud en Bianca, het fietstruitje van Jef is een...  lees meer
  • 07-01-2015 - Hoi Ruud, wat een top service weer. Een Thermo Glove...  lees meer
Plaats een bericht

Thermosoles

Nooit meer koude voeten of handen?

Vreselijk is het, toch? Koude voeten in de winter of vroege lente. Het is eigenlijk onaangenaam, maar ja, uw wilt toch uw kilometers maken, anders wordt het weer zo zwaar in het voorseizoen en wordt de achterstand te groot. Uw fiets-, schaats of wandelmaatjes hebben een mooie tocht uitgestippeld, maar voordat u vertrekt voelt u al langzaam de kou door uw schoenen trekken. Na een half uurtje weet u al dat uw voeten niet meer warm worden die rit en al na een uur lijken uw tenen te bivakeren in een Dame Blanche en wordt het bewegen een kwelling. En dan de thuiskomst! Schoenen uittrekken doet al pijn en u wilt zo graag onder de douche. Maar ja, die voeten hé. Die zijn helemaal niet voorbereid op zo`n temperatuurshock. En binnen een minuut zien ze door het warme water uit alsof van Gogh ze beschilderd heeft, blauw, opgezwollen en erg pijnlijk.

Doe u zelf, maar met name uw voeten een plezier! Schaf een paar ThermoSoles aan! Wat dat zijn? ThermoSoles zijn HET antwoord op koude voeten. Heeft u zich altijd al afgevraagd waarom ze wel mensen op de maan kunnen zetten maar niets kunnen verzinnen op die verdomde koude voeten? Stop met zoeken en ga naar onze Thermo-Soles webshop. Hier is het antwoord: OPLAADBARE INLEGZOLEN met THERMOSTAAT, die u voeten 3 TOT 6 UUR LANG op een temperatuur van MINIMAAL 31 GRADEN CELCIUS houden.

Zoek niet langer, maar klik hier voor de Thermo Soles Webshop en krijg NOOIT MEER KOUDE VOETEN! Nu ook ThermoGloves, electrisch oplaadbare verwarmde handschoenen!

Naar de Thermo Soles webshop >>>