Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Welkom op onze collectiepagina. Via dit scherm heeft u toegang tot alle informatie rondom onze teamkleding. Niet alleen de 2 collecties van Bicycle Line die wij voeren, maar ook de (bedrukbare) accessoires die we kunnen leveren, alle informatie over de zemen die wij in onze broeken toepassen en een uitleg over de specifieke stoffen die wij gebruiken in de kleding. Op de paginas van de Exclusive en Elite collecties worden alle beschikbare kledingstukken met hun specificaties weergegeven. Daar vindt u ook terug welke stoffen of, in het geval van de broeken, welke zemen worden toegepast. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om ieder kledingstuk via additionele opties (zoals een rits in een zakje of een andere zeem in de broek) aan te passen naar u persoonlijke behoefte. Ook deze opties zijn per kledingstuk opgesomd. De informatie is voldoende om een offerteaanvraag bij ons in te dienen, maar we kunnen ons voorstellen dat u desondanks nog aanvullende informatie wil. Mail uw vraag daarom gerust en vrijblijvend naar go@cyclefashioncauberg.com  of klik hier voor het contactformulier.

 

De Exclusive collectie beidt u meer dan een standaard fietstenue. Met hoogwaardige zemen, gebruik van meerdere stoffen per kledingstuk en de toepassing van extra opties kiest u voor een tenue met een moderne uitstraling meer toch een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

De Elite collectie is de absolute top in teamkleding. Niet alleen geschikt voor de fanatieke toerder maar ook voor de professionele wedstrijdrijder. Alle mogelijke opties om te komen tot de meest comfortabele en kwalitatief hoogwaardige fietskleding is verwerkt in deze collectie!

Wat is een tenue zonder accessoires. Daar waar de kleding uit een van de collecties de basis vormt geven juist de accessoires, bedrukt met dezelfde logo’s en kleuren het tenue de daadwerkelijke professionele uitstraling. Voor alle jaargetijden, voor alle omstandigheden. Van wielercap tot sok.

Zo veel wensen, zo veel zemen. En aan die vele wensen kunnen we met de beschikbare zemen altijd tegenmoet komen. De zeem staat los van de collectie en broek die u kiest. Elke beschikbare zeem kan toegepast worden in de broek van uw keuze. Met of zonder gel, vlak of met pads, vrouw of man, voor korte of lange ritten, verbaas u over de veelzijdigheid van ons aanbod.

De tijd dat je als wielrenner alleen een wollen trui en broek ter beschikking had ligt ver achter ons. De ontwikkeling in toepasbare stoffen voor wielerkleding is wellicht nog groter dan op het gebied van de fietsen zelf. . In de kleding van Bicycle Line worden stoffen daarom in de kledingstukken gecombineerd. Alles voor maximaal comfort. De specs van de gebruikte materialen vindt u onder deze knop.

Ook een eigen gratis shop?