Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Nieuws

Vanaf 2019 is Bicycle Line dé kledingsponsor van het UCI Professional Continental NERI SOTTOLI SELLE ITALIA KTM. Neri Sottoli reed onder andere de Giro d'Italia in het voorjaar.

 

Bibshorts

Gelijk aan de shirts korte mouw is er bij de bibshorts, oftewel korte broeken een keuze uit 4 verschillende types : de Elite XP, de Prime, de Exclusive XP en de Race XP. Alle broeken zijn voorzien van dezelfde zeem: de Parigi, maar hebben wel de optie om deze te vervangen door een ander type zeem. Zie hiervoor onze ‘zemenpagina’.  De broeken zijn volledig bedrukbaar, behalve het ‘zit gedeelte’. Hiervoor wordt een sluitvaste stof gebruikt, beschikbaar in een aantal vaste standaardkleuren.

De specifieke eigenschappen staan bij ieder type beschreven maar we zetten de onderlinge verschillen nog even voor u op een rijtje:

  • De Prime bibshort is gemaakt van het materiaal Thunderbike. De overige bibshorts zijn gemaakt van de stof ‘Power’.

  • De Elite XP en Exclusive bibshort beschiken standaard over platte naden en de Elite XP voegt daar nog reflecterende elementen aan toe.

  • Het Prime bibshort heeft een andere paneelopbouw en daardoor een groter bedrukbaar rugpand. De opbouw van de panelen verschilt sowieso per bibshort. Dit is met name zichtbaar op de ruggedeeltes van de broeken waar de bedrukbare delen licht van elkaar verschillen

 

 

 

 

 

 

 

Ook een eigen gratis shop?