Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Nieuws

Vanaf 2019 is Bicycle Line dé kledingsponsor van het UCI Professional Continental NERI SOTTOLI SELLE ITALIA KTM. Neri Sottoli reed onder andere de Giro d'Italia in het voorjaar.

 

Shirts korte mouw

Bij de shirts korte mouw heeft u keuze uit de 4 types : Elite, Prime, Exclusive en Race. De specifieke eigenschappen staan bij ieder type beschreven maar we zetten de onderlinge verschillen nog even voor u op een rijtje:

  • De pasvorm van het Race shirt wijkt iets af van de overige modellen. Het Race shirt heeft in tegenstelling tot de overige shirts een Regular pasvorm. Dat betekent dat de maatvoering hetzelfde is maar het shirt een fractie wijder is uitgevoerd waardoor het voor de recreatievere fietser iets comfortabeler past. De overige shirts zijn Slimfit gesneden en dus strakker op het lichaam.

  • Het Elite shirt heeft een aantal extra opties ten opzichte van de andere shirts : platte naden, reflecterende strips en gemaakt van de hoogwaardige stof HydroCool.

  • Het Prime shirt en Exclusive shirt zijn qua uitvoering van hetzelfde niveau en zelfde stof. De shirts verschillen onderling met name in opbouw. Bij het Prime shirt is de mouw en schouderpartij van 1 stuk stof gemaakt. Bij het Exclusive shirt is de mouw als het ware aan het schoudergedeelte aangezet. Verschil van keuze wordt vaak bepaald door het ontwerp. Logo’s, kleurbanen en teksten die doorlopen van de mouw in de schouder zijn gemakkelijker realiseerbaar bij het Prime shirt.

 

 

 

 

Ook een eigen gratis shop?