Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Nieuws

Vanaf 2019 is Bicycle Line dé kledingsponsor van het UCI Professional Continental NERI SOTTOLI SELLE ITALIA KTM. Neri Sottoli reed onder andere de Giro d'Italia in het voorjaar.

 

Onze teamkleding

Dit is de pagina waar het in principe allemaal om draait: onze (bedrukbare) teamkleding. Vanaf 2018 zijn we afgestapt van de filosofie dat één lijn van kleding voldoet aan de wensen en eisen van een team. Alhoewel de collectie wel nog bestaat uit de lijnen Elite, Prime, Exclusive en Race waarin items met dezelfde karakteristieken zijn ondergebracht, presenteren we de kleding aan per type kledingstuk. Op die manier willen we dat klanten kiezen voor de kwaliteit en uitvoering van het item dat het beste voldoet aan de eisen en wensen. En door voor ieder kledingstuk die keuze af te wegen ontstaat het best afgewogen complete set.

Met een gerust hart kunnen we stellen dat alle kledingitems kwalitatief hoogwaardig zijn in gebruik van stoffen, pasvorm en afwerking. De verschillen tussen de diverse uitvoeringen van 1 specifiek item zoals bijvoorbeeld een broek of shirt worden met name gemaakt op het gebied van kleine extra’s of opties zoals een wat luxere stof, aanwezigheid van reflecterende strepen, een extra rits in een achterzak etc. etc.

Bij alle items van onderstaande categorieën zijn, naast een uitgebreide omschrijving, een aantal vaste gegevens opgenomen:
- van welk materiaal of materialen het kledingstuk is gemaakt
- bij welke temperatuurrange het kledingstuk in de regel wordt toegepast
- de pasvorm van het kledingstuk (slim fit, regular etc.)
- de opties die aan het kledingstuk voor een kleine meerprijs kunnen worden toegevoegd
- de, aan het kledingstuk, standaard toegevoegde opties

Mogelijkheden te over, niet alleen door de eindeloze combinatie van type broeken, shirts, jackets, gilets, maar ook door de mogelijkheid om deze items ook nog te voorzien van een extra optie (zoals bijvoorbeeld verschillende type zemen) naar keuze. Dat betekent dat er altijd een combinatie voor uw kledingpakket te realiseren is die precies past bij uw persoonlijke doelstellingen.

Onze website geeft een eerste indicatie van de mogelijkheden van de teamkleding van Bicycle Line. We kunnen echter onmogelijk alle mogelijkheden, detailinformatie op een overzichtelijke manier aan u presenteren. Dat doen we liever in een telefonisch contact of via e-mail. Aarzelt u niet om contact met ons op te nemen. Naast het verstrekken van aanvullende informatie en het beantwoorden van uw vragen stellen wij u graag geheel vrijblijvend een prijsopgave op. En uiteraard adviseren we u om te komen tot de beste samenstelling van uw kledingset.

Ook een eigen gratis shop?