Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Nieuws

Vanaf 2019 is Bicycle Line dé kledingsponsor van het UCI Professional Continental NERI SOTTOLI SELLE ITALIA KTM. Neri Sottoli reed onder andere de Giro d'Italia in het voorjaar.

 

Nieuwe kleding ontwerpen en bestellen......hoe werkt dat?

Om te komen tot een eigen ontwerp, de bestelling van de kleding en uiteindelijke levering van uw eigen unieke fiets kleding sets doorlopen we een aantal stappen. En bij iedere stap hanteren we dezelfde uitgangspunten :
- we willen u als klant maximaal ontzorgen in alle acties die u moet ondernemen om tot het voor u ideale ontwerp en kledingset te komen
- wij houden van een open en relevante communicatie, "we houden contact" nemen wij zo letterlijk mogelijk
- wij willen voor u duidelijkheid scheppen in onze voorwaarden en (on)mogelijkheden zodat u niet later voor een verrassing komt te staan bij bijvoorbeeld nabestellingen of de levering van de kleding
- we denken vanuit u als klant, maar ook als fietsliefhebber. Dat betekent bijvoorbeeld ook dat al uw vragen, uw offerteaanvraag, het zien van voorbeelden van onze kleding vrijblijvend is. Wij hebben alleen maar baat dat uw kleding straks precies is zoals u wenst. En kunnen wij in het uitzonderlijke geval niet voldoen aan uw eisen...even goede vrienden!

Onze visie is dat niet als het proces vanaf ontwerp tot aan levering goed en soepel verloopt u ook veel meer plezier heeft in het gebruik van onze fiestkleding. Als u uiteindelijk uw kleding ontvangt moet dat een cadeau zijn zonder een enkele bittere nasmaak.

Hier zijn de stappen om te komen " van niets tot een professioneel geklede sportman op de fiets!"

1. Informatie over onze collecties en mogelijkheden
Voordat u een offerte aanvraagt kunt u de nodige informatie over onze kleding vinden op onze website. Maar wellicht is dat niet voldoende, heeft u  vragen, of wenst u meer afbeeldingen of een advies. Stel ze gerust, per mail, per telefoon of per what's app

2. Offerteaanvraag
Een vrijblijvende offerte aanvragen is zeer eenvoudig. U kiest de items die u wenst uit onze collecties (Exclusive en Elite) en u stuurt ons een e-mail (go@cyclefashioncauberg.com) met de gewenste aantallen per item. U hoeft nog geen maten op te geven. De maatverdeling van uw kleding staat los van de prijzen. De aantallen zijn wel van belang. We hanteren staffelkortingen voor grotere aantallen. De minimale bestelling is 2 stuks per item per maat (de kleinste bestelling is bijvoorbeeld 2 stuks shirt maat L). U ontvangt van ons een offerte per e-mail of, indien u dat wenst, per post. We streven er naar u een offerte te sturen binnen 3 werkdagen nadat al uw en onze vragen zijn beantwoord.

3. Orderbevestiging
Indien ons financiële plaatje u bevalt en eventuele vragen of wijzigingen nog in onze offerte zijn verwerkt en u wilt de betreffende bestelling plaatsen dan stellen wij u ter ondertekening een orderbevestiging op. Indien gewenst kunnen we u ook nog voorbeelden van onze kleding versturen zodat u een nog beter gefundeerde keuze kunt maken.

4. Ontwerp
Na het verstrekken van de opdracht kunnen we aan de slag met het ontwerp. Daarbij is het eerste uitgangspunt dat we geen grenzen hebben in kleur, tekst en vormgebruik. Uiteraard moeten voor het ontwerp rekening houden met zaken als: verschillende maten, verschillende stoffen, onbedrukbare delen van een item, kwaliteit van het drukwerk etc. Maar dat gebeurd altijd in samenspraak met u. Het totstand komen van uw ontwerp begint altijd met een eerste concept. U kunt uw ideëen daarvoor op allerlei manieren aanleveren: een schets, een omschrijving, een ontwerp dat u zelf al heeft laten tekenen, productietekeningen van uw vorige kleding, foto's van bestaande ontwerpen. Door overleg tussen u, ons en de ontwerpers van de fabriek komen we uiteindelijk tot het door u gewenste resultaat. U ontvangt van al uw kledingstukken uitgewerkte ontwerpen zoals in onderstaand voorbeeld.

Heeft u geen enkel eerste idee, dan kunt  wellicht gebruiken maken van de ontwerpmodule op de Bicycle Line website. Hier kunt u een eerste concept denken dat we uiteraard nog achteraf qua vorm. logo's en kleuren kunnen aanpassen.

5. Passen
We hebben uiteraard een maattabel die u helpt bij het bepalen van de door u gewenste maten, echter het is natuurlijk veel fijner om de kleding vooraf te passen. Daarvoor ontvangt u van ons na opdracht, voor een vooraf afgesproken periode, een set paskleding. Zo kunt u en uw teamleden op uw gemak de juiste maat voor uw kleding bepalen.

6. Productiebevestiging en aanbetaling
Wellicht dat u tijdens het ontwerpproces en het passen nog wijzigingen in uw aantallen of de verschillende items t.o.v. eerste orderbevestiging heeft aangebracht. Dat kan uiteraard en daarom verwerken wij alle afspraken in een uiteindelijke definitieve opdracht. U geeft hier accoord op de aantallen, de maatverdeling en het ontwerp. Na accoord ontvangt u van ons een factuur voor de eerste aanbetaling van 50% van het totaalbedrag. Als wij deze aanbetaling heeft ontvangen start officieel het productieproces.

7. Levering
De door u bestelde kleding wordt vanuit Italië geleverd bij Cycle Fashion Cauberg. En alhoewel de fabriek zelf ook een kwaliteitscheck uitvoert, doen wij dat als Cycle Fashion Cauberg ook. We controleren of de aantallen en maten overeenkomen met uw bestelling. U ontvangt foto's van uw kleding en de factuur van uw finale betaling. Na ontvangst sturen wij de kleding direct naar u door.

 

 

Ook een eigen gratis shop?