Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Nieuws

Vanaf 2019 is Bicycle Line dé kledingsponsor van het UCI Professional Continental NERI SOTTOLI SELLE ITALIA KTM. Neri Sottoli reed onder andere de Giro d'Italia in het voorjaar.

 

Geinteresseerd....?

Voor onze collecties maken wij gebruik van de kleding van Bicycle Line, recht uit het fietshart van Italië. Niet alleen qua ontwerp, maar ook de productie is in Italië. Dat betekent korte lijnen en een goede controle op het productieproces. Qua kwaliteit van afwerking, maar ook afhandeling en verzending van uw order. Maar de kracht van Bicycle Line zit hem met name in de vele mogelijkheden om te komen tot een set kleding die helemaal aansluit bij uw wensen. Voor groepen van 2 tot 10000 personen.

We beseffen dat de vele mogelijkheden het u als klant ook moeilijker maakt om te komen tot een goede keuze. De getoonde items en hun specificaties op deze website geven u al veel informatie. Maar het is niet meer dan normaal dat u nog meer vragen heeft om te komen tot uw juiste keuze. Of wellicht hebben wij nog meer vragen om te komen tot een goed advies.

De meest eenvoudige manier is om ons een mail (naar adres go@cyclefashioncauberg.com of gebruik het contactformulier) te sturen met hierin de codes van de kledingstukken en de aantallen die u wenst. Deze codes vindt u bij de ieder kledingstuk bij de collecties op deze website.

Wij zullen u dan wellicht wat aanvullende vragen per mail stellen. Aanvullend krijgt u dan van ons een offerte met hierin uiteraard alle prijzen, staffelkortingen, voorwaarden, mogelijkheden en onze werkwijze rondom ontwerpen, passen, bestellen en leveren van uw teamkleding.

Aanvullend aan uw offerteaanvraag kunnen wij u eventueel voorbeelden van de kleding opsturen, dat kan uiteraard helpen bij het maken van uw keuzes en beoordelen van onze kwaliteit.

Heeft u een informatieve vraag voorafgaand aan een eventuele offerteaanvraag, stel ze ook gerust via go@cyclefashioncauberg.com, of telefonisch via nummer 06-21476727.

 U kunt ons op dit mobiele nummer uiteraard ook een whats-app bericht sturen voor een korte vraag.

Ook een eigen gratis shop?